Αθλήματα

Τρόπαιο στα διπλά για τον Νουχάκη στη Βουδαπέστη

O Γιώργος Νουχάκης κέρδισε τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά της ITF, πρωταγωνιστώντας στο διπλό του ALFA TI Cup στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Νουχάκης και ο Σέρβος συμπαίκτης του, Stefan Skobelev, ήταν στο Νο.2 του ταμπλό στο τουρνουά της Grade 5 κατηγορίας της Βουδαπέστης και κατέκτησαν τον τίτλο, επικρατώντας στον τελικό του Σλοβάκου Dusan Baranec και του Ουκρανού Vitaly Belanov, με 0-6, 6-3, 10-5.

Τέσσερις νίκες χρειάστηκαν συνολικά για να φτάσουν ως την κορυφή Νουχάκης και Skobelev, ξεκινώντας με αυτή επί των Ούγγρων Noel Pall και Roland Risko, με 6-2, 7-5. Στα προημιτελικά κέρδισαν έπειτα από ένα δύσκολο ματς τον Ούγγρο Kolos Kincses και τον Ρουμάνο Christian Teszari με 6-4, 2-6, 10-7, ενώ στα ημιτελικά απέκλεισαν τον Σλοβάκο Alfred Almasi και τον Ούγγρο Kristof Kincses, με 6-2, 6-4.

Για τον 17χρονο Έλληνα αθλητή, αυτό ήταν το πρώτο κερδισμένο τρόπαιο στο ITF World Tennis Tour Juniors και στο τουρνουά της Βουδαπέστης, το οποίο φιλοξενήθηκε στα χωμάτινα γήπεδα του club ALFA Tenisziskola.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected