Διάφορα - Συνεργάτες

Πόρτο – Ολυμπιακός απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στις (22.00) την Πόρτο, σε ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα και κρίσιμα ταυτόχρονα παιχνίδια, που προσφέρει το “Barok” Coffee-Bar στους θαμώνες του!

Η ζωή στο Champions League και των δύο εξαρτάται εν πολλοίς από το αποψινό ματς. Κανείς δεν θέλει και κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη επί της Μαρσέιγ στο Φάληρο, με πιθανή νίκη θα πάει στους 6 βαθμούς και καταλαβαίνετε ότι θα έχει βάλει για τα καλά τους άλλους δύο ανταγωνιστές του για τη 2η ή και την 3η θέση. Η Πόρτο από την άλλη, σε περίπτωση ήττας θα παραμείνει στο μηδέν και θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα για εκείνη στη συνέχεια. Βέβαια, ο Κονσεϊσάο για να διώξει την πίεση πάνω από την ομάδα του είπε ότι το ματς είναι σημαντικό αλλά όχι κρίσιμο.

Από την άλλη, ο Πέδρο Μαρτίνς, ξέρει ότι με ήττα δεν χάνεται, αλλά γνωρίζει επίσης πόσο σημαντικό θα είναι το πλεονέκτημα που θα αποκτήσει η ομάδα του αν βάλει στο σακούλι της άλλους τρεις βαθμούς.

Η ερυθρόλευκη αποστολή ταξίδεψε στο Οπόρτο χωρίς τους Μπα και Σουντανί, λόγω κορονοϊού, ενώ εκτός πλάνων για τον ίδιο είναι ο Καμαρά που έχασε και την πρεμιέρα με τη Μαρσέιγ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected