Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πέρασε από τη Ζάκυνθο και συνεχίζει στο Κύπελλο ο Παλληξουριακός (photos)

Σπουδαίες στιγμές και μοναδικές έζησε η ΑΕ Αγίου Λέοντα / Κοιλιωμένου το απόγευμα της Τετάρτης.

Η ομάδα της Ζακύνθου για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετείχε στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας! Η ουσία, λοιπόν, δεν είναι ο προορισμός, αλλά το ταξίδι. Με τις ευκολίες και τις αναποδιές του, τις χαρές και τις πίκρες, τις νίκες και τις ήττες. Γιατί σημασία δεν έχει πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πόσες θα σηκωθείς και θα συνεχίσεις. Και αυτό το ταξίδι δεν έχει να κάνει με το τι θα αντικρίσεις στην κορυφή του βουνού, αλλά με τη διαδρομή της ανάβασης σου σε αυτό.

Αυτό ισχύει για την ομάδα των “Λιονταριών” που μπορεί να ηττήθηκαν εντός έδρας με 3-0 από την ομάδα του Παλληξουριακού, όμως αποκόμισαν μια σπουδαία εμπειρία από αυτό το σύντομο ταξίδι. Το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του αγώνα ήταν η επιβράβευση για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Θοδωρή Δραγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι το πάλεψαν όσο μπορούσαν! Είχαν απέναντι τους μια ομάδα που αγωνίζεται σε ανώτερο επίπεδο και τα όποια λάθη όπως είναι λογικό δεν θα τα συγχωρούσε! Αυτό συνέβη τελικά, μετά από λάθος του νεαρού τερματοφύλακα της Ένωσης η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά από σουτ του Μουρελάτου και με αυτό τον τρόπο οι Ληξουριώτες μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 20΄ Ακριβώς στο 45΄ από μια αδράνεια της άμυνας της ζακυνθινής ομάδας ο Πεφάνης από κοντά “κεραυνοβόλησε τον Ζώντο κάνοντας το 0-2!

Το β΄ μέρος ήταν διαδικαστικού χαραχτήρα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν ξανά στο ματς, δεν μπόρεσαν όμως να πιέσουν όσο θα έπρεπε την εστία του Παπαδόπουλου. Οι παίκτες του Θοδωρή Δραγώνα βγήκαν μπροστά, άφησαν όμως κενά στα μετόπισθεν και έτσι ο Λυκούδης με πολύ ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ομάδα του στο 70΄. Το τελικό σφύριγμα του κ.Ρηγόπουλου βρήκε τους ερυθρόλευκους να παίρνουν τη νίκη και φυσικά την πρόκριση για την επόμενη 2η φάση του θεσμού.

Συνθέσεις

ΑΕ ΑΓ. ΛΕΩΝ/ ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΥ (Θοδωρής Δραγώνας .): Ζώντος Σ., Μαλαφούρης Γ. (70’ Βυθούλκας Παν.), Κλάδης Χ., Βυθούλκας Π., Μπάστας Σ., Παπαδόπουλος Χ., Κλάδης Α., Λιβέρης Ν. (70’ Λιβέρης Σ.), Ζώντος Ι. (50’ Φραγκογιάννης), Κάκος Φ. (70’ Κακολύρης Ν.), Στήθος Ν. (33’ Σοφός Λ.)

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ (Ηλίας Ζερβός.):Παπαδόπουλος Κ., Νεστερένκο Α . (46’ Λουλούδας), Χαχιάι, Καράϊ (46’ Λυκούδης), Μακρίδης Δ., Σιμωτάς Χρ. (66’ Μπράτι), Μπερνάλης Αθ., Μαυροειδής Χ., Πεφάνης Κ. (67’ Πολλάκης), Μουρελάτος Χ., Ρεμούντης Β. (67’ Βιτωράτος)

δείτε φωτογραφίες στο Ioniansports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected