Κατηγορίες
BET

Προγνωστικά: Με το combo της Τσέλσι και τον διπλασιασμό στο Μάντσεστερ

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (28/10), περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Κρασνοντάρ -Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάτεντ -Λειψία για τη 2η αγωνιστική στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε εδώ τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα για το 2020.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΤΣΕΛΣΙ (19:55)

Η Κρασνοντάρ ηττήθηκε εντός έδρας 3-1 από τη Σπαρτάκ Μόσχας, σε ματς για τη 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Ρωσίας. Κάκιστη εμφάνιση, πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό το νωθρό ξεκίνημα και δέχθηκε δύο γκολ μέχρι το 33ο λεπτό. Με 18 βαθμούς καταλαμβάνει την 8η θέση, απέχει στο -9 από την κορυφή. Στην παρθενική συμμετοχή σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ, στάθηκε όρθια στη Γαλλία και απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Ρεν. Δέχθηκε αρκετή πίεση και στάθηκε τυχερή σε 2-3 περιπτώσεις, ισοφάρισε στο 59ο λεπτό και κράτησε μέχρι το τέλος τον βαθμό. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για οκτώ διαδοχικές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, τελευταία φορά στις 13/09/20.

Η Τσέλσι έφερε εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φωνάζει δίκαια για το μη καταλογισμό πέναλτι, ενώ απειλήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις και σώθηκε από τις επεμβάσεις του τερματοφύλακα Μεντί. Τρίτη σερί ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις, είχε προηγηθεί ακόμα μία την περασμένη εβδομάδα με τη «λευκή» ισοπαλία στο Λονδίνο κόντρα στη Σεβίλλη. Πρεμιέρα στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Ακολουθεί (31/10) το παιχνίδι στην έδρα της Μπέρνλι. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι Κέπα (γκολκίπερ), Μάρκος Αλόνσο (μπακ/χαφ) και Τιάγο Σίλβα (στόπερ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ασταθής αμυντικά η Κρασνοντάρ, τη στιγμή που η Τσέλσι χρειάζεται νίκη για να μην έχει θέματα ενόψει της συνέχειας. Οι Άγγλοι έχουν προβάδισμα και θα τους στηρίξουμε, ποντάρισμα στο combo 2+Over 1.5 Goal σε απόδοση 1.65 στο Stoiximan.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΛΕΙΨΙΑ (22:00)

Η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 με την Τσέλσι, σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Απέτυχε να σκοράρει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, μετράει επτά βαθμούς σε πέντε υποχρεώσεις και απολογισμό: δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Ακολουθεί (01/11) η εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Άρσεναλ. Ιδανική εκκίνηση στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, την περασμένη εβδομάδα νίκησε με σκορ 2-1 στη Γαλλία την Παρί Σεν Ζερμέν. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι επτά από τις οκτώ φετινές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι Μπαϊγί (στόπερ) και Λίνγκαρντ (χαφ).

Σε εξαιρετική κατάσταση η Λειψία, προέρχεται από το εντός έδρας τρίποντο με σκορ 2-1 απέναντι στη Χέρτα. Αν και βρέθηκε να χάνει στο 11ο λεπτό, στη συνέχεια ανέβασε απόδοση και ισοφάρισε (11′), ενώ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 50′. Βρήκε τη λύση στο 77′ από το σημείο του πέναλτι, συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα με 13 βαθμούς έπειτα από έξι αγωνιστικές. Αήττητη και στις επτά φετινές αναμετρήσεις σε Γερμανία και Τσάμπιονς Λιγκ, με απολογισμό: έξι νίκες και μία ισοπαλία. Την περασμένη εβδομάδα έκανε θετική εκκίνηση στον όμιλο, επικρατώντας εντός έδρας 2-0 κόντρα στην Μπασάκσεχιρ. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κλόστερμαν (βασικός αμυντικός) Λάιμερ (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφίρροπη αναμέτρηση, η ομάδα που θα πάρει το τρίποντο κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης. Σε θετικότατο μομέντουμ η Λειψία και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, αναμένεται να παρασύρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε γρήγορο ρυθμό. Αμφότερες με ικανούς επιθετικούς, επιλογή το συνδυαστικό Goal/Goal+Over 2.5 Goal με απόδοση 2.02 στο Stoiximan.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected