Κατηγορίες
Basket

Άρης : Δεν του επετράπη να κάνει προπόνηση στο “Αλεξάνδρειο”, δύσκολη η διεξαγωγή του αγώνα με Ηρακλή

Ο Άρης… ξεσπιτώθηκε και η απόφαση αυτή δύσκολα θα αφορά μόνο στη σημερινή προπόνηση.

Οι «κιτρινόμαυροι» πήγαν σήμερα στο γήπεδο για να προπονηθούν εν όψει του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Basket League με τον Ηρακλή, όμως, οι υπεύθυνοι του «Αλεξάνδρειου» τους απαγόρευσαν την είσοδο, αφού υπάρχει ήδη σε ισχύ η απόφαση της Πολιτείας για το διευρυμένο λοκ – ντάουν στη Θεσσαλονίκη που προβλέπει και το κλείσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Όπως τους είπαν μάλιστα, η είσοδος απαγορευόταν όχι μόνο για την προπόνηση, αλλά ακόμα και για τους χώρους των αποδυτηρίων όπου είχε κανονιστεί να υποβληθούν στα απαραίτητα τεστ κορονοϊού!

Όπως αναφέρει το basketa.gr, το θέμα είναι μπερδεμένο σε ό,τι αφορά το ντέρμπι της Κυριακής, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις ανακοινώσεις που θα κάνει σήμερα ο Πρωθυπουργός, στον αθλητισμό θα προβλέπει τη συνέχιση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Αυτό θα στηρίζεται στο ότι οι ομάδες κάνουν τακτικά τεστ κορονοϊού, όμως και «καθαροί» να είναι όλοι θα πρέπει… κάπου να παίξουν και με κλειστό γήπεδο αυτό δε γίνεται.

Αναμονή λοιπόν μέχρι να υπάρξουν οι επίσημς διευκρινίσεις από την Πολιτεία και με τον ΕΣΑΚΕ να είναι σε κατάσταση ετοιμότητας για ό,τι χρειαστεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected