Κατηγορίες
Διάφορα

Η Σάμος θρηνεί την απώλεια δύο παιδιών… (vid)

Συγκίνηση σε όλη τη Σάμο προκάλεσε η απώλεια δύο εφήβων, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, ηλικίας 15 και 17 ετών, που καταπλακώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν κατέρρευσε τοίχος ετοιμόρροπου – λόγω του μεγάλου σεισμού που είχε προηγηθεί – κτιρίου σε στενό της πόλης της Σάμου.

Το ΕΚΑΒ βρέθηκε στο σημείο του συμβάντος και έβγαλε τα σώματα των παιδιών, χωρίς τις αισθήσεις τους, ενώ λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε ο θάνατός τους.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια των δύο εφήβων:

“Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν όσα νιώθει κανείς απέναντι στην απώλεια παιδιών.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, η σκέψη μας είναι δίπλα στις οικογένειές τους και στον αβάσταχτο πόνο που βιώνουν στη δοκιμαζόμενη Σάμο.

Εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια“.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, “η Π.Υ. έλαβε κλήση λίγο πριν τις 17:00, για παροχή βοηθείας στην πόλη της Σάμου μετά από πτώση τοιχοποιίας με συνέπεια την καταπλάκωση δύο (2) ατόμων νεαρής ηλικίας τα οποία απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου“.

Δείτε ένα βίντεο με το ρεπορτάζ του χάριζα μου Τάκη για την ΕΡΤ, την ώρα που ανακοινώθηκε στον “αέρα” ο θάνατος των δύο παιδιών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected