Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Πέρασε από το Ρέθυμνο ο Ατσαλένιος

Ένα «νεκρό» 4λεπτο πλήρωσε ο Άρης Ρεθύμνου όπου εκμεταλλεύτηκε την αδράνειά του ο ΠΟΑ όταν και προηγήθηκε με 3-0 και πήρε σαφές προβάδισμα για την νίκη από πολύ νωρίς.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και πίεσαν για να πετύχουν κάποιο τέρμα κάτι που το κατάφεραν με τον Ζότο στο 33’ δίνοντας ελπίδες για κάτι καλύτερο στο δεύτερο μέρος.

Αν και πολύ νωρίς στην επανάληψη οι «κίτρινοι» του Άρη Παπαδάκη έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αυστηρής αποβολής συνέχισαν να παλεύουν για ένα ακόμη γκολ που θα τους έβαζε στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος αλλά παρά την προσπάθεια δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος με τους «πράσινους» να παίρνουν ένα πολύ σημαντικό διπλό.

το φιλμ του αγώνα στο rethymnosports.gr

Συνθέσεις

Άρης Ρεθύμνου : Κελαϊδής, Αντουράκης, Νικηφόρος, Μεταξάκης, Μαργκίνι, Μανωλακάκης, Λαζίδης, Περήφανος (75’ Σωπασής), Σκουλούδης (80’ Τσουμάγκας), Ματαραγκάσι (68’ Σεφουλάϊ), Ζότο.

Ατσαλένιος : Γιαγκιόζης (46’ Ι. Ρουμπάκης), Νάτος, Σαμουηλίδης (60’ Μέμμος), Αναστασιάδης, Εμμ. Ρουμπάκης, Τσιρώνης (46’ Χατζηανδρέου), Σένκα (26’ λ.τ. Παναγιωτάκης), Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Γκελοσάνι (71’ Ξυλούρης), Πατηνιώτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected