Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Τα νέα της Ακαδημίας Αετός Λαζοχωρίου

Ενημερωτικό δελτίο από την Ακαδημία του Αετού Λαζοχωρίου, με το οποίο κάνει έναν μίνι απολογισμό των πρώτων ημερών της φετινής χρονιάς.

Αναλυτικά :

“Μετά από το νέο μας ξεκίνημα στις αρχές Σεπτεμβρίου, καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να συντάξουμε δύο αγωνιστικά τμήματα αυτά της Κ16 και Κ14 που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ και να δημιουργήσουμε τρία μικρότερα που θα συμμετάσχουν σε φιλικές αναμετρήσεις του νόμου.

Αρχής γενομένης καταφέραμε να οργανώσουμε έναν ασφαλή και αξιοπρεπή χώρο όπου θα υποδεχόμαστε τους μικρούς μας αθλητές με ασφάλεια, παρέχοντας τους μια καλή σχετικά ποιότητα αναλογικά με τις σημερινές συνθήκες.

Μέσα στο μήνα Οκτώβριο τα τμήματα Κ16 και Κ14 έπαιξαν τρία παιχνίδια.

Η ομάδα της Κ16 έχει μία ισοπαλία και δύο ήττες. Δύσκολο ξεκίνημα για τα μέλη μας που για πρώτη φορά συνεργάζονται ως ένα νέο σύνολο και αντιμετώπισαν πιο έμπειρες και έτοιμες ομάδες. Ωστόσο είμαστε ευχαριστημένοι με την διάθεση και όρεξη που έδειξαν ώστε να κατανοήσουν την τακτική και φιλοσοφία παιχνιδιού που θα ακολουθήσουμε στο μέλλον.

Η Κ14 είχε καλύτερο ξεκίνημα με απολογισμό 2 νίκες και μία ήττα που κρίθηκε σε λεπτομέρειες. Τα μέλη της έδειξαν να αφομοιώνουν σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα τα “θέλω” του προπονητικού σχεδιασμού και έβγαλαν καλύτερο δημιουργικό κομμάτι στο επιθετικό τρίτο.

Στα μικρότερα τμήματα πετύχαμε τη μεγαλύτερη συμμετοχή και διασκέδαση των νεαρών ποδοσφαιριστών. Βάλαμε γκολ, φάγαμε γκολ αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι αποστολές εντός και εκτός μας έφεραν πιο κοντά μεταξύ μας, καθώς και με τους ” αντιπάλους φίλους” μας.

Αυτό που περιμένουμε πλέον με ανυπομονησία είναι να τελειώσει γρήγορα και ανοδινα αυτό που συμβαίνει γύρω μας και να γυρίσουμε γρήγορα κοντά σε αυτό που αγαπάμε, στο ποδόσφαιρο!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected