Κατηγορίες
Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Εντός έδρας ήττα και αποκλεισμός για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

Δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα ο ΠΑΟΚ και μοιραία ηττήθηκε με σκορ 3-1 από τη σαφέστατα πιο έτοιμη Μπενφίκα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που δεν έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της από τον Μάρτιο, πλήρωσε τα λάθη και την ανετοιμότητα της, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Η ομάδα της Πορτογαλίας, που τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει τόσο στο πρωτάθλημα της χώρας όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, προηγήθηκε νωρίς (3′) με την Λακασέ και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα, το οποίο μάλιστα διεύρυνε σε ένα ακόμη καίριο χρονικό σημείο της αναμέτρησης και συγκεκριμένα ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Σκόρερ η ίδια παίκτρια, η οποία και παίρνει δικαίως τον τίτλο του MVP, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να αντιδρά και να μειώνει το σκορ στο 55ο λεπτό με τέρμα της Βαρδαλή.

Οι φιλοξενούμενες όμως εκμεταλλεύτηκαν την ποιότητα τους και πέτυχαν τρίτο τέρμα στο 61′ με σκόρερ την Ανίνια, ένα γκολ που ουσιαστικά “τελείωσε” την υπόθεση νίκη.

Να σημειώσουμε πως στο αρχικό σχήμα του “δικεφάλου” ξεκίνησε η Ημαθιώτισσα επιθετικός, Αναστασία Σπυριδωνίδου και στο 83′ πέρασε ως αλλαγή στο ντεμπούτο της με την ασπρόμαυρη φανέλα, η Ολίνα Μπαξεβάνου.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ : Παπακωνσταντίνου, Καραπέτσα (69′ Πατερνά), Σμιλίνκοβιτς, Γκάτσου, Μήτκου, Κακαμπούκη, Στράντζαλη, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου (88′ Δοϊρανλή), Πίτσιου (50′ Πούλιου), Μπετανκούρ (83′ Μπαξεβάνου).

Μπενφίκα : Βιλάο, Αμάντο, Ρεμπέλο, Κόστα, Σέικα, Παουλέτα, Ουτσεϊμπέ, Φαρία, Ανίνια, Λακασέ, Ρέισλα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected