Κατηγορίες
Διάφορα

Οι μόνοι χαμένοι στις εκλογές της Αμερικής οι δημοσκόποι : Θρίλερ ψήφο με ψήφο!

Και ενώ τις τελευταίες ημέρες, η εκλογή Μπάιντεν φαινόταν καθαρή και θα μεταβαίναμε άμεσα στην επόμενη μέρα στις Αμερικανικές εκλογές, 

Αυτό ανέφεραν βεβαίως οι δημοσκοπικές έρευνες, οι οποίες ωστόσο όχι απλά δεν επιβεβαιώθηκαν αλλά ουσιαστικά κατατροπώθηκαν! Χαρακτηριστικό είναι πως στον πολιτεία των Τέξας, έπεσαν 10 μονάδες έξω σε σχέση με τις προβλέψεις τους!

Με αυτά και με αυτά, ο Ντόναλντ Τραμπ, που κατά πολλούς ήταν ο χειρότερος πρόεδρος των ΗΠΑ, μετέτρεψε σε ντέρμπι την εκλογική μάχη και ήδη αρκετές στοιχηματικές τον δίνουν φαβορί για την τελική νίκη.

Όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του Open TV, Μιχάλης Ιγνατίου, όσο περνά η ώρα, φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ο Τραμπ που έχει κλείσει την ψαλίδα και πάει για τεράστια ανατροπή. Τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών δεν είναι καλά για τον Τζο Μπάιντεν εκτίμησε ο Μιχάλης Ιγνατίου και «πέφτει μέσα». Πρέπει να αναμένουμε τα αποτελέσματα στην Πενσυλβάνια, πρόσθεσε και εκτίμησε ότι θα χρειαστεί να περάσουν αρκετές ώρες για να μάθουμε ποιος θα είναι ο νικητής στις εκλογές στις ΗΠΑ.

Για την πολιτεία-κλειδί, στην οποία προηγείται ο Τραμπ με 526.000 ψήφους διαφορά, ο Μ. Ιγνατίου είπε ότι δύσκολα θα ανατραπεί η κατάσταση όταν καταμετρηθούν και οι επιστολικές ψήφοι, με τους 20 εκλέκτορες να καταλήγουν τελικά στον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο.

Εξω από τον Λευκό Οίκο υπάρχουν συγκεντρωμένοι διαδηλωτές που αναμένουν την ανατροπή του Τραμπ από την εξουσία, ωστόσο, τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δεν είναι αυτά που περίμεναν… Παρόλα αυτά, δεν χάνουν την ελπίδα τους και ευελπιστούν ότι ο Μπάιντεν θα πάρει τις πολιτείες-κλειδιά και θα εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ…

Η κατάσταση αυτή τη στιγμή :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected