Κατηγορίες
Basket

Πρωταθλήτριες οι Νεανίδες του Πιερικού Αρχέλαου, συνεχίζεται το αήττητο από τον Νοέμβριο του 2017!

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο των αθλητικών δράσεων βρήκε τον Πιερικό Αρχέλαο για 4η συνεχή χρονιά πρωταθλητή Κεντρικής Μακεδονίας στην κατηγορία των νεανίδων.

Οι αθλήτριες του Στέλιου Χατζηιωάννου επικράτησαν της ΑΓΕ Πιερίας στο Β’ ΔΑΚ με σκορ 44-71 και κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο για το σύλλογο τη φετινή σεζόν. Επιπλέον, το αήττητο ρεκόρ που ξεκίνησε από τον Νοέμβριο του 2017 διατηρήθηκε για άλλη μια χρονιά!

Η προσπάθεια για το γυναικείο τμήμα του συλλόγου ξεκίνησε από την Τασούλα Τσρογιάννη, όπου πέτυχε την άνοδο των γυναικών στην Α2 κατηγορία και την πρόκριση -για 1η φορά στην ιστορία των νεανίδων- στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Αιδηψού το 2018. Τη σκυτάλη πήρε ο κόουτς Χατζηιωάννου με 2 ακόμα συνεχόμενες συμμετοχές σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και τη συμμετοχή των γυναικών στον 3ο Όμιλο της Α2 κατηγορίας για 5η σερί χρονιά. Η εμπιστοσύνη που δείχνει ο σύλλογος στις νεαρές αθλήτριες φαίνεται από το γεγονός οτι 7 νεανίδες έχουν ενεργή συμμετοχή και στην γυναικεία ομάδα που ξεκίνησε τη χρονιά με το απόλυτο των νικών.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, οι επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα έχουν προγραμματιστεί για την περίοδο του Πάσχα με τους προκριματικούς αγώνες που θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη με τους 5 πρωταθλητές Βόρειας Ελλάδας να μάχονται για 1 θέση που θα οδηγήσει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και τις καλύτερες 6 ομάδες της χώρας στην ηλικία τους.

ΑΓΕΠ- Πιερικός Αρχέλαος 44-51
Διαιτητές: Φελεκίδης, Κορμέντζας

ΑΓΕΠ (Χρυσανθόπουλος): Στεφανίδου, Δόβα 14(2), Παπαδοπούλου 8, Τριανταφύλλου 4, Ζησοπούλου, Παπανικολάου, Τόσκα, Καραγκούνη 8(2), Ανανιάδου.

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Καραλή 6, Ορφανίδου, Κιολέογλου 19(2), Μάντζου 11(1), Δημολιού 4, Θεοχαροπούλου, Παπαζιώγα, Πούλιου, Κόκκαλη 3, Καρατάσιου 4, Καζαναράκη, Ζαρκανέλα 10.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected