Κατηγορίες
Super League 1

Χωρίς νικητή το ματς στους “Ζωσιμάδες”, δύο δοκάρια ο ΠΑΣ

Οι Ηπειρώτες κυριάρχησαν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά η τύχη τους γύρισε την πλάτη και δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη – Δύο δοκάρια ο ΠΑΣ, σωτήριες επεμβάσεις ο Κνετ.

Στο 0-0 κράτησε ο Παναιτωλικός τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Οι Ηπειρώτες ήταν καλύτεροι και είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν γκολ, αλλά δύο φορές τα δοκάρια σταμάτησαν Ελευθεριάδη και Παντελάκη. Οι Αγρινιώτες απείλησαν ελάχιστα, έχοντας ένα χαμένο τετ-α-τετ με τον Αριγίμπι, αλλά «τσίμπησαν» τον εκτός έδρας βαθμό.

Όπως αναφέρει το onsports.gr, δυναμικά ξεκίνησε ο ΠΑΣ Γιάννινα το παιχνίδι, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ, ωστόσο αντιμετώπισε δυσκολίες στο να βρει χώρους, καθώς ο Παναιτωλικός είχε οχυρωθεί στην άμυνά του. Ένα σουτ του Λεό στο 14’ το απέκρουσε ο Κνετ, ενώ στο 22’ η κεφαλιά του Παντελάκη πέρασε λίγο πάνω από την εστία των Αγρινιωτών.

Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν την ευκαιρία να βγουν στην αντεπίθεση, αλλά χωρίς να προκύψει κάποια ιδιαίτερα μεγάλη φάση. Αντίθετα, ο ΠΑΣ Γιάννινα άγγιξε το γκολ στο 38’, αλλά το σουτ του Ελευθεριάδη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε δραματικά στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Παναιτωλικό να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Στο 58’ ο Αριγίμπι έκανε το σουτ, αλλά απέκρουσε ο Χουτεσιώτης, στην πρώτη καλή στιγμή των Αγρινιωτών στο ματς. Στο 66’ ο Λεό πέρασε και τον Καρασαλίδη αλλά καθυστέρησε να κάνει το σουτ και ο Κνετ είχε κλείσει το οπτικό του πεδίο.

Το παιχνίδι είχε γίνει πιο ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να είναι πάντως πιο επικίνδυνοι. Στο 85’ ο Καρτάλης εκτέλεσε το φάουλ, ο Παντελάκης πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Στα τελευταία λεπτά δεν κατάφερε ο ΠΑΣ να πάρει κάτι από το παιχνίδι, παρά την πίεση που άσκησε, με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Κάργας, Σάλιακας (74’ Οικονομόπουλος), Πίρσμαν, Σιόντης, Νάουμετς (61’ Καρτάλης), Λιάσος (74’ Ντομίνγκεζ), Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λεό.

Παναιτωλικός (Λουτσιάνο ντε Σόουζα): Κνετ, Καρασαλίδης (72’ Μάλης), Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Λιάβας, Ντάλσιο (90+2’ Τσιγγάρας), Ντίας, Μεντόσα (90+2’ Ντουάρτε), Αριγίμπι (65’ Μάζουρεκ), Γιάκολιτς, Βέργος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected