Ποδόσφαιρο Κόσμος

Νίκη στο Λίβερπουλ με ανατροπή για τη Γιουνάιτεντ (vid)

Νίκη με σπουδαία εμφάνιση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έμεινε μεν πίσω στο σκορ, αλλά βρήκε τις λύσεις με κορυφαίο τον Μπρούνο Φερνάντες. “Άνοιξε λογαριασμό” ο Έντισον Καβάνι.

Η Έβερτον βρήκε πρώτη δίχτυα (19′) μετά από ένα βολέ του Πίκφορντ (και ενδιάμεσα μία κεφαλιά του Κάλβερτ-Λιούιν) και ένα απλό σουτ του Μπερνάρντ στην άλλη άκρη της περιοχής.

Στη συνέχεια, ανέλαβε δράση ο Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν για ακόμα μία φορά καταλυτικός και με δύο προσωπικά του γκολ, «χάρισε» στην ομάδα του το πολυπόθητο τρίποντο.

Αρχικά, με άπιαστη κεφάλια στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης έπειτα από σέντρα του Σο, και εν συνέχεια, επτά λεπτά αργότερα με σέντρα που είχε προορισμό το κεφάλι του Ράσφορντ, ωστόσο κατέληξε στα δίχτυα του Άγγλου τερματοφύλακα της Έβερτον.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

Συνθέσεις

Έβερτον (4-3-3): Πίκφορντ, Κόουλμαν, Κιν, Χολγκέϊντ, Ντιν, Σίγκουρντσον (66’ Ιβόμπι), Αλαν, Ντουκουρέ, Χάμες (80’ Τοσούν), Μπερνάντ, Κάλβερτ-Λιούιν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ντε Χέα, Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο (66’ Τουανζέμπε),  ΜακΤόμινι, Φρεντ, Μπρούνο Φερνάντες, Μάτα (81’ Πογκμπά), Ράσφορντ, Μαρσιάλ (81’ Καβάνι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected