Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Όνειρο ζει ο Γιακουμάκης, σκόραρε και η Φένλο νίκησε! (vid)

Για τρίτο σερί ματς, ο «καυτός» Γιώργος Γιακουμάκης βρήκε δίχτυα με τη Φένλο (είχε και ασίστ) κι αυτή τη φορά χάρισε τη νίκη με «buzzer-beater» προβολή, φτάνοντας τα 7 τέρματα σε 8 παιχνίδια!

Ήρωας της Φένλο «ντύθηκε» για μια ακόμη φορά ο Γιώργος Γιακουμάκης στη σύντομη παρουσία του στον σύλλογο, αυτή τη φορά στο φινάλε σκοράροντας το καθοριστικό γκολ της νίκης απέναντι στη Χέρακλες (3-2)!

Ο Έλληνας φορ, ο οποίος είχε σκοράρει μέχρι και με ανάποδο ψαλίδι την περασμένη αγωνιστική, δίνει συνέχεια στην περίοδο απίθανης φόρμας που διανύει στο ξεκίνημα του στην Eredivisie και ήταν καθοριστικός για να επιστρέψει η ομάδα του στις νίκες μετά από επτά ματς και τη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στην Έμεν.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, μπορεί να ξεκίνησε το ματς με χαμένο πέναλτι στο 24’, ωστόσο, ο 26χρονος στράικερ ήταν εκείνος που έδωσε την ασίστ στην ανατροπή με τον Φαν Κρόοϊ σε 2-1 και στο 88ο λεπτό, έβαλε ωραία την προβολή στη σέντρα του Χούπερτς και χάρισε το σπουδαίο τρίποντο στη Φένλο. Αυτό ήταν το 7ο γκολ του στο πρωτάθλημα (2ος σκόρερ) και 4ο στα τελευταία τρία παιχνίδια της ομάδας του, δείγμα της τρομερής συνέπειας που επιδεικνύει στο πρώτο του δίμηνο στην Ολλανδία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected