Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το…τρένο της Μπάγερν πέρασε και από το Signal Iduna Park!

Ματσάρα στο Signal Iduna Park και νικήτρια η… Μπάγερν Μονάχου.

Η τρομερή ομάδα του Φλικ πέρασε με 3-2 από την έδρα της Ντόρτμουντ, έχοντας για ακόμη μια φορά μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (ένα γκολ, μια ασίστ). Δέκατo συνεχόμενο τρίποντο σε όλες τις διοργανώσεις για τους Βαυαρούς.

Μπάγερν Μονάχου είναι και δεν καταλαβαίνει… τίποτα! Οι Βαυαροί άλωσαν και το Signal Iduna Park, επικρατώντας με 3-2 της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος. Τρελός ρυθμός στο ματς, με 5 γκολ και αμέτρητες χαμένες ευκαιρίες.

Η ομάδα του Φλικ βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Μάρκο Ρόις, ωστόσο πολύ γρήγορα, έφερε… τούμπα το ματς. Αλάμπα, Λεβαντόφσκι και Σανέ οι σκόρερ των νικητών, με τον Πολωνό επιθετικό να έχει και ασίστ στο τρίτο τέρμα των Βαυαρών. Ο Χάλαντ αναπτέρωσε τις ελπίδες των Βεστφαλών στο 83ο λεπτό, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά για την Μπορούσια, που είδε τους Βαυαρούς να φεύγουν για ακόμη μια φορά με τους τρεις πόντους από την έδρα της.

Δέκατη συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για την Μπάγερν Μονάχου, που ανέβηκε στην κορυφή της Bundesliga με 18 πόντους. Στην 3η θέση οι Βεστφαλοί με 15.

Συνθέσεις

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπίρκι, Ντιλέινι (60’ Μπέλινγκχαμ), Γκερέιρο, Χούμελς, Ακανζί, Μενιέ, Βίτσελ, Σάντσο (69’ Μπραντ), Ρόις, Ρέινα (69’ Αζάρ), Χάαλαντ

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ (69’ Μαρτίνεθ), Σαρ, Ερναντές, Γκορέτσκα, Αλάμπα, Κομάν (69’ Σανέ), Μίλερ, Γκνάμπρι, Λεβαντόφσκι

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected