Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Χωρίς νικητή το ντέρμπι στο Νησί (vid)

Όλη η δράση στο πρώτο ημίχρονο στο “Ετιχάντ”, στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στην Αγγλία. Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με πέναλτι του Σαλάχ, ισοφάρισε γρήγορα η Σίτι και μάλιστα πήγε για την ανατροπή, αλλά ο Ντε Μπρόινε αστόχησε από τα 11 βήματα.

Οι ομάδες των Κλοπ και Γκουαρδιόλα έβγαλαν χωρίς ήττα το μεγάλο ματς της 8ης αγωνιστικής στην Premier League, όμως αμφότερες έχασαν έδαφος και η κορυφή παρέμεινε στα χέρια της Λέστερ. Οι Reds, που περιμένουν πλέον και τα νέα από τον τραυματισμό του Αλεξάντερ Αρνολντ, είναι πλέον στο -1 από τους Foxes, ενώ οι Πολίτες, που έχασαν πέναλτι με τον Ντε Μπρόινε στο 1-1, βρίσκονται στο -6 με αγώνα λιγότερο.

Οι κόκκινοι ήταν ανώτεροι στα πρώτα 25 λεπτά και προηγήθηκαν δικαίως με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαλάχ στο 13′, με τους πολίτες να παίρνουν κατόπιν τα ηνία ως το φινάλε του 45λεπτου και να φτάνουν στην ισοφάριση με τον Ζεσούς στο 31′ αλλά και να πετούν στον κάλαθο των αχρήστων μοναδική ευκαιρία για την ανατροπή, με τον Ντε Μπράινε να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι στο 42′.

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Λαπόρτ, Ρούμπεν Ντίας, Ζοά Κανσέλο, Γουόκερ, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Φεράν Τόρες (61′ Μπ. Σίλβα), Γκάμπριελ Ζέσους

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Μάτιπ, Γκόμες, Αλεξάντερ-Αρνολντ (63′ Μίλνερ), Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (59′ Σακίρι), Ζότα.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

Εκκρεμεί ο αγώνας :

Άρσεναλ – Άστον Βίλα 21.15

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected