Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εκπληκτικό ματς στο Λεβερκούζεν, με ανατροπές και γκολάρες! (vid)

Με δύο γκολ του Λούκας Αλάριο, ο οποίος έφτασε τα εφτά στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, η Μπάγερ Λεβερκούζεν πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Γκλάντμπαχ (4-3) και βρίσκεται σταθερά στην τέταρτη θέση της Bundesliga – Απίθανο γκολ (χωρίς αντίκρυσμα) του… σκορπιού Βαλεντίνο Λάζαρο.

Όχι μια, αλλά δύο ανατροπές έκανε η Μπάγερ Λεβερκούζεν με αντίπαλο την Γκλάντμπαχ, προκειμένου να φτάσει σε τέταρτη διαδοχική νίκη (4-3), η οποία και την εδραιώνει στην τέταρτη θέση της Bundesliga.

Πρωταγωνιστής των Ασπιρινών, για ακόμα ένα παιχνίδι, ο «καυτός» Λούκας Αλάριο, ο οποίος σκόραρε δις (27′, 41′), έφτασε τα εφτά γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς και είναι δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα, πίσω μόνο από τον… απλησίαστο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (έντεκα γκολ ήδη με την Μπάγερν Μονάχου).

Ο Αργεντινός απάντησε δύο φορές στον Λαρς Στιντλ, ο οποίος έβαλε μπροστά τα Πουλάρια εις διπλούν (18′ πέν., 30′), με τους φιλοξενούμενους όμως να μην έχουν διάρκεια και να πέφτουν στην έβδομη θέση, ισόβαθμοι με την έκτη Βόλφσμπουργκ.

Η Λεβερκούζεν, μοναδική αήττητη ομάδα μαζί με τους προαναφερθέντες Λύκους, έφτασε στην ολική ανατροπή με Λέον Μπέιλι (68′) και Γιόχαν Μπαουμγκάρλινγκερ (82′), δείχνοντας μέχρι τώρα ότι είναι ικανή να πάρει εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Το απίστευτο γκολ του Βαλεντίνο Λάζαρο με το «χτύπημα του σκορπιού» στο φινάλε (90’+3′) απλά περιόρισε την έκταση της (δεύτερης) ήττας για την Γκλάντμπαχ.

δείτε βίντεο στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected