Κατηγορίες
Super League 1

Με ένα ακόμη αποτελεσματικό δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, 2-0 τον ΟΦΗ

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός συνάντησε δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο βρήκε τις λύσεις και πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο. Χασάν και Μασούρας τα γκολ των “ερυθρολεύκων”

Η ομάδα του Πειραιά έδρασε ξανά στο δεύτερο μέρος, με τον Χασάν να ανοίγει και πάλι το σκορ και επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη, ανεβαίνοντας στην κορυφή, όπου συγκατοικεί με τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο πεντάλεπτο με τον Μπρουμά να κάνει το σουτ και τον Βάτερμαν να μπλοκάρει την μπάλα. Μετά το πρώτο χλιαρό ξεκίνημα του, ο ΟΦΗ αντέδρασε με τους Σακόρ, Μεγιάδο να κάνουν πολύ καλή δουλειά ανασταλτικά και τις δύο ζώνες πρέσινγκ να λειτουργούν άριστα αφού ο Ολυμπιακός ήταν αποκομμένος και στηριζόταν μόνο στις εμπνεύσεις του Βαλμπουενά.

Ο ΟΦΗ απείλησε πρώτος με τον Γιάννου να κάνει το πλασέ και την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι του Σα ενώ ο Ολυμπιακός μόνο μέσα από κόρνερ όταν ο Χασάν πήρε την κεφαλιά με την ίδια κατάληξη. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον ΟΦΗ να πηγαίνει το ματς στον ρυθμό του, να κυκλοφορεί την μπάλα ψύχραιμα και με ηρεμία αφήνοντας τον Ολυμπιακό να την έχει στα πόδια του αλλά χωρίς ουσία.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο πιέζοντας τον ΟΦΗ που ξεκίνησε ξανά άσχημα, όπως και στο ματς, και στο 53′ ήρθε το γκολ όταν βγήκε η σέντρα, ο Σελίμοβιτς έχασε τον Χασάν και ο Αιγύπτιος σκόραρε ξανά απέναντι του. Στην συνέχεια του αγώνα, ο Σίμος πέρασε στο ματς τους Ντε Γκουζμάν, Γκαργκαλατζίδη με τον Ολλανδό να δίνει πνοή δημιουργικά και τον ΟΦΗ να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 όταν ο Ουές έδιωξε πάνω στην γραμμή το σουτ του Μασούρα με τον ΟΦΗ να παραμένει ζωντανός στην διεκδίκηση του παιχνιδιού. Ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να βγάλει φάση και τελικά ο Ολυμπιακός κλείδωσε το παιχνίδι στο 79ο λεπτό όταν ο Σελίμοβιτς έχασε την μπάλα στο κέντρο από τον Φορτούνη αυτός έδωσε την ασίστ για τον Μασούρα που έκανε το 0-2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected