Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στην κορυφή με τεσσάρα η Ατλέτικο (vid)

Φορτσάτη σήμερα η Ατλέτικο Μαδρίτης, φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ την αήττητη εκτός έδρας Κάντιθ και έφτασε τους 17 βαθμούς, όσους και η Σοσιεδάδ.

Η ομάδα του Σιμεόνε ξεκίνησε δυνατά στο ματς και πήρε νωρίς το προβάδισμα. Ο Γιορέντε έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Φέλιξ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 8ο λεπτό.

Λίγο αργότερα, η Ατλέτικο διπλασίασε τα τέρματά της. Στο 22ο λεπτό, ο Τριπιέρ βρήκε στα δεξιά τον Γιορέντε, αυτός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Λεντέσμα και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι και στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχαν τρίτο γκολ στο 51ο λεπτό. Ο Φέλιξ βρήκε ωραία τον Σουάρες στην περιοχή από τα αριστερά και ο Ουρουγουανός επιθετικός με πλασέ έκανε το 3-0, πετυχαίνοντας το 5ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Φέλιξ στο 90ό λεπτό με δυνατό σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή.

Συνθέσεις

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Σάβιτς, Τρίπιερ, Χιμένες, Ερμόσο, Ερέρα (61’ Τορέιρα), Σαούλ, Κόκε (82’ Κοντογκμπιά), Γιορέντε (55’ Κορέα), Σουάρες (72’ Λεμάρ), Φέλιξ

Κάντιθ: Λεντέσμα, Ακαπό (46’ Αλκαλά), Κάλα, Εσπίνο (46’ Χάιρο), Άλεξ, Φερνάντεθ (61’ Πόμπο), Φάλι Χιμένεθ, Σάλβι, Γιόνσον (71’ Γαρίδο), Νεγρέδο, Λοσάνο (60’ Περέα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected