Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΕ Ολυμπιακός : «Πρόστιμο στους τρεις ποδοσφαιριστές, τα χρήματα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας»

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει πως οι Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε είναι οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο πάρτι που εντοπίστηκε να διεξάγεται στη Λεωφόρο Συγγρού.

Όπως επισημάνθηκε, θα κληθούν να πληρώσουν βαρύ πρόστιμο, ενώ παράλληλα θα αντιμετωπίσουν και όσα προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας .

Στην ανακοίνωσή του, ο Ολυμπιακός χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη στάση των τριών ποδοσφαιριστών και παράλληλα αναφέρει ότι το χρηματικό πρόστιμο που θα πληρώσουν, θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Αναλυτικά :

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.»

error: Protected