Κατηγορίες
Γενικά - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τέσσερα στο…κεφάλι από τη Βαλένθια στη Ρεάλ! (vid)

Βαριά ήττα για τη Ρεάλ στο “Μεστάγια”, με τη Βαλένθια να πετυχαίνει τα τρία από τα τέσσερα γκολ από τα 11 βήματα! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπενζεμά αλλά στη συνέχεια κατέρρευσαν.

Οι «νυχτερίδες» έφτασαν τους 11 βαθμούς, ενώ από τη μεριά της η Ρεάλ, που υπέστη τη δεύτερη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα, έμεινε στους 16 βαθμούς (+5 από τη Μπαρτσελόνα με παιχνίδι περισσότερο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά σε ματς πρωταθλήματος σφυρίζονται τρία πέναλτι εις βάρος της «Βασίλισσας».

Η ομάδα του Ζιντάν ξεκίνησε καλύτερα και πήρε το προβάδισμα στο 23ο λεπτό. Ο Μαρσέλο βρήκε τον Μπενζεμά κι αυτός με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1.

Η Βαλένθια έφερε το ματς στα ίσα λίγο αργότερα με… περιπετειώδη τρόπο.

Στο 29ο λεπτό, ο Γκαγιά έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βάθκεθ και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Κουρτουά απέκρουσε την εκτέλεση του Σολέρ και στη συνέχεια ο Γιουνούς σκόραρε.

Ωστόσο, ο διαιτητής διέταξε επανάληψη της εκτέλεσης, καθώς τόσο ο νεαρός όσο και ο Βάθκεθ πατούσαν περιοχή. Ο Σολέρ ανέλαβε ξανά το πέναλτι και αυτή τη φορά ήταν εύστοχος για το 1-1 στο 35ο λεπτό.

Οι «νυχτερίδες» κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 44ο λεπτό, ο Κουρτουά και Βαράν μπερδεύτηκαν, με τον Βέλγο να διώχνει, αλλά η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή, κι έτσι η Βαλένθια πήρε το προβάδισμα (2-1) χάρη σε αυτογκόλ του Βαράν.

Η ομάδα του Χάβι Γκράθια συνέχισε την πίεση και στο δεύτερο μέρος, πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε 10 λεπτά.

Ο Μαρσέλο ανέτρεψε τον Μάξι Γκόμες στην περιοχή, με τον διαιτητή να σφυρίζει το πέναλτι και ο Σολέρ εκτέλεσε εύστοχα για το 3-1 στο 54ο λεπτό.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Βαλένθια κέρδισε κι άλλο πέναλτι, με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Ράμος. Ο Σολέρ βρήκα ξανά δίχτυα στο 63ο λεπτό και πετυχαίνοντας το χατ-τρικ, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected