Κατηγορίες
Αθλήματα

Άδοξο τέλος για την φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Διομήδη Άργους

Οι δηλώσεις του προπονητή Γιώργου Χαλκίδη την Παρασκευή μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας ήταν χαρακτηριστικές για την κατάσταση που επικρατεί στον Διομήδη Άργους μετά την επιβολή του lockdown.

Όπως αναφέρει το e-handball, ο σύλλογος αποφάσισε να επιτρέψει στους αθλητές να επιστρέψουν στα σπίτια τους και να περάσουν μαζί με τις οικογένειές τους την καραντίνα, αφού έκλεισαν τόσο το κλειστό γυμναστήριο, όσο και το ξενοδοχείο που φιλοξενούσε τους αθλητές της ομάδας!

Παράλληλα δεν υπήρχε καμία μέριμνα από πλευράς του κράτους για τα ερασιτεχνικά αθλήματα στα οποία έχει μπει “λουκέτο”, οπότε μοιραία οι “Λύκοι” οδηγήθηκαν στην απόσυρση τους από τα παιχνίδια με την Αντάλιασπορ για τον 2ο γύρο του ΕHF Cup.

Οι αγώνες επρόκειτο να διεξαχθούν 14 και 22 Νοεμβρίου, αλλά ο Διομήδης υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορεί ούτε να προετοιμαστεί, αλλά ούτε και να ταξιδέψει και έτσι ενημέρωσε την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η οποία από την πλευρά της κατανόησε την κατάσταση (άρα δεν θα υπάρχουν περαιτέρω συνέπειες τιμωρίας) και ματαίωσε τα παιχνίδια, με την Τουρκική ομάδα να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Μάλιστα η ίδια η EHF αφαίρεσε από το πρόγραμμα των αγώνων το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχουν επίσης ο ΠΑΟΚ (γυναίκες) στις 20 και 22 Νοεμβρίου και η ΑΕΚ τον Δεκέμβριο, οπότε θα πρέπει να υπάρξει από πλευράς της Πολιτείας μια διαφορετική αντιμετώπιση (όπως και για την Εθνική Γυναικών) για να μην έχουμε τα ίδια…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected