Κατηγορίες
Διάφορα

Σοκάρουν τα βίντεο από την Κρήτη : Η συγκλονιστική διάσωση, ο καταρράκτης και το γήπεδο “λίμνη”

Κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές στο δήμο Χερσονήσου με την πυροσβεστική να έχει προβεί σε τουλάχιστον 8 απεγκλωβισμούς. ΄

Καρέ- καρέ καταγράφηκε η επιχείρηση διάσωσης μιας γυναίκας στα Μάλια. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα μετέβη σε χωράφι για να πάει στο σπίτι των παιδιών της, αλλά γρήγορα η περιοχή πλημμύρισε και το νερό ανέβηκε σε επικίνδυνο σημείο.

Με προσεκτικές κινήσεις πολίτες βοηθούν τη γυναίκα να διασχίσει τα ορμητικά νερά και να περάσει από τη μια πλευρά του δρόμου στην άλλη, σε ασφαλές σημείο.

Εικόνες αποκάλυψης στα Μάλια

Είναι χαρακτηριστική η εικόνα της παραλίας των Μαλίων που έχει αλλοιωθεί πλήρως η όψη της και η θάλασσα έχει γεμίσει λάσπη

Γήπεδο στην Κρήτη βούλιαξε από το νερό! (video)

Η Κρήτη “πνίγεται” από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και δυστυχώς οι εικόνες που έρχονται και από το Ρέθυμνο είναι τραγικές. Συγκεκριμένα το γήπεδο του Περάματος έχει βουλιάξει, καθώς το παρακείμενο ποτάμι ξεχείλισε και παρέσυρε τα πάντα στο διάβα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι το νερό έχει καλύψει σχεδόν το ύψος των γκολπόστ του γηπέδου, χαρακτηριστικό της έντασης του φαινομένου!

Συνεχείς είναι οι προσπάθειες των συνεργείων Περιφέρειας Κρήτης και Δήμων να περιοριστούν τα προβλήματα που προκλήθηκαν λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ωρών έχει πλημμυρίσει

Νωρίς το πρωί της Τρίτης, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας αποκλείστηκε η Παλαιά Εθνική Οδός από τον κόμβο Σταλίδας – Μοχού έως τον κόμβο Σισσίου.

Επίσης έκλεισε για αρκετή ώρα και το τμήμα του ΒΟΑΚ στην περιοχή Σεληναρίου καθώς είχαν πέσει βράχοι στο οδόστρωμα. Ο δρόμος καθαρίστηκε και δόθηκε στην κυκλοφορία, ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να δείχνουν μεγάλη προσοχή.

Να σημειωθεί ότι έκλεισε και η 2η έξοδος Χερσονήσου του ΒΟΑΚ (πριν τη Σήραγγα Σταλίδας με κατεύθυνση ανατολικά) γιατί έχει καταστραφεί το κατάστρωμα της οδού.

Παρακαλούνται οι πολίτες να περιοριστούν στις εντελώς απαραίτητες μετακινήσεις και να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν οδηγούν.

το βίντεο δημοσίευσε το cretalive

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected