Super League 2

Super League ώρα μηδέν στην κυριολεξία, οδεύει προς νέα αναβολή!

Στη δεύτερη τη τάξη επαγγελματικά κατηγορία όχι μόνο τα πάντα είναι στον αέρα, αλλά ουδείς μπορεί να πει το οτιδήποτε επίσημα

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η αβεβαιότητα και σε μεγάλο βαθμό το θέατρο του παραλόγου στη Super League 2 συνεχίζεται και πλέον περίπου 1000 οικογένειες των ποδοσφαιριστών και όσων βιοπορίζονται από τη δεύτερη τη τάξη επαγγελματική κατηγορία βρίσκονται, για νιοστή φορά, στον αέρα.

Πλέον η κατάσταση είναι δραματική. Μέχρι πρότινος η διοργανώτρια αρχή είχε μεταθέσει 3 φορές την πρεμιέρα κα τις τελευταίες ώρες παίζεται ένα παιχνίδι νεύρων! Αυτό που έβγαινε μέχρι το βράδυ είναι πως η λίγκα πήρε το «ok» να ξεκινήσει επιτέλους στις 15 Νοεμβρίου (το μόνο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής στην Ευρώπη που δεν έχει αρχίσει χωρίς να ευθύνεται ο κορονοϊός), αλλά τότε «ακούστηκε» πως οι αρμόδιες ιατρικές αρχές είπαν «όχι». Ετσι οι προφορικές διαβεβαιώσεις αποδείχθηκαν έωλες, εφόσον βέβαια συνέβη κάτι τέτοιο.

Αυτόματα τα πάντα μετατέθηκαν, θεωρητικά, για σήμερα (10/11), όπου και είχε οριστεί Δ.Σ., αλλά και αυτό φαίνεται πως θα οδηγηθεί σε αναβολή για αύριο, με τις σχετικές πληροφορίες να αναφέρουν πως αιτία/δικαιολογία της παραπάνω εξέλιξης είναι ότι η ΕΕΑ δεν έχει αποφανθεί για όλους τους φακέλους των ομάδων της κατηγορίας. Αν κάποιος προσθέσει πόσα Δ.Σ. έχουν αναβληθεί τους τελευταίους μήνες, «φλερτάρει» με διψήφιο αριθμό.

Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει και βρισκόμαστε μέσα Νοεμβρίου χωρίς ουδείς να γνωρίζει πότε και αν θα αρχίσει η Super League 2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected