Εθνικές Ομάδες

Φόρτσαρε στο ξεκίνημα η Εθνική και έβαλε τις βάσεις για τη φιλική νίκη κόντρα στην Κύπρο

Χάρη σε ένα εκρηκτικό πρώτο 25λεπτο, η Εθνική μας πήρε τη φιλική νίκη κόντρα στην Κύπρο και προετοιμάζεται πλέον για τα δύο κρίσιμα παιχνίδια για το Nations League.

Τα δύο γκολ της ομάδας σημείωσαν δύο “νέοι” και συγκεκριμένα οι Χρήστος Τζόλης και Γιώργος Γιακουμάκης, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο δεύτερο ημίχρονο με τέρμα του Ηλία.

Ο Τζον Φαντ Σχιπ παρέταξε την Ελλάδα με ένα αμιγώς ολλανδικό 4-3-3 έχοντας επιθετικογενή 8άρια με Μπακασέτα και Φορτούνη, ενώ στην επίθεση ήταν οι φρέσκοι Τζόλης, Γιακουμάκης και Χατζηγιοβάνης με τους δύο τελευταίους να κάνουν ντεμπούτο. Από τα πρώτα λεπτά με οργανωτή τον Φορτούνη η Ελλάδα πίεσε και σκόραρε με Τζόλη και Γιακουμάκη βγαζοντας ωραία στοιχεία επί χόρτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές χάλασαν λίγο την εικόνα της ομάδας, η Κύπρος μείωσε στο 58′ με τον Ηλία κι από εκεί και πέρα η Ελλάδα ανέβασε την απόδοσή της, είχε δοκάρι με τον Κουρμπέλη και σωρεία χαμένων ευκαιριών. O Ολλανδός τεχνικός είδε όσα ήθελε και πλέον το βλέμμα στρέφεται αποκλειστικά στα δύο ματς με Μολδαβία και Σλοβενία στα οποία οι νίκες είναι επιτακτικές.

Ο Τζον Φαντ Σχιπ αποφάσισε να παρατάξει την Εθνική ομάδα με τον Μπάρκα στο τέρμα, τους Κουρμπέλη Μιχαηλίδη στο κέντρο της άμυνας, δεξιά τον Μαυρία, αριστερά τον Τσιμίκα, στο κέντρο του γηπέδου, τον Ζέκα, τον Μπακασέτα και τον Φορτούνη και στην επίθεση τους Τζόλη αριστερά, Χατζηγιοβάνη δεξιά στο ντεμπούτο του και Γιακουμάκη φορ επίσης στο ντεμπούτο του.

Για την Κύπρο ο Βάλεν παρέταξε την ομάδα του με τους Δημητρίου, Χ.Κυριακού, Σιέλη, Ιωάννου, Κατελάρη, Χάμπο, Αντωνίου, Γκόγκιτς, Αρτυματά, Πίττας και Ηλία.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Ελλάδα: Μπάρκας, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Μαυρίας (68′ Ρότα), Τσιμίκας (46′ Λυκογιάννης), Ζέκα (46′ Λαμπρόπουλος), Μπακασέτας (46′ Πέλκας), Φορτούνης (46′ Μπουχαλάκης),Τζόλης (46′ Λημνιός), Χατζηγιοβάνης, Γιακουμάκης

Κύπρος: Δημητρίου, Χ.Κυριάκου, Σιέλης (76′ Παπαφώτης), Ιωάννου (61′ Τ.Ιωάννου), Κατελάρης (46′ Κάρό), Χάμπος (61′ Κουσουλός), Αντωνίου, Γκόγκιτς (46′ Κάστανος), Αρτυματάς, Πίττας και Ηλίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected