Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Κώστας Καπετάνος και Σωκράτης Ζαχαριάδης στο Focus : “Δυσοίωνο το μέλλον στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο” (vid)

Για ακόμη μία φορά, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τέθηκε στο επίκεντρο της ζωντανής διαδικτυακής εκπομπής «Focus», που παρουσιάζει ο αρχισυντάκτης του sportsup.gr, Αργύρης Τσιγγενόπουλος.

Στην πέμπτη εκπομπή της σεζόν, το παρών έδωσαν ο προπονητής της Κοζάνης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Κώστας Καπετάνος αλλά και ο πρόεδρος της Θύελλας Σταυρού στην ΕΠΣ Ημαθίας, Σωκράτης Ζαχαριάδης οι οποίοι μίλησαν για την κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας του lockdown αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι μετά τη διακοπή.

Ο Κώστας Καπετάνος αναφέρθηκε στην παρατεταμένη διακοπή που υφίσταται το αγωνιστικό τμήμα της Κοζάνης, που έπαιξε μόλις ένα παιχνίδι φέτος στη Γ Εθνική αλλά και στο πως βιώνει την εμπειρία του ως προπονητής της ιστορικής ομάδας, που κέρδισε φέτος την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες.

Η άποψη του έχει βαρύνουσα σημασία όπως είναι φυσιολογικό και από την τοποθέτηση του μπορεί να διαπιστώσει κάποιος το πόσο δυσοίωνα είναι τα πράγματα για τη φετινή σεζόν, ακόμη κι αν επιστρέψουμε σε δράση τον Δεκέμβριο.

Το ίδιο υποστήριξε και ο ισχυρός άνδρας της Θύελλας Σταυρού, ο οποίος αναφέρθηκε και στην οικονομική κατάσταση στον σύλλογο, τονίζοντας με έμφαση πως η πτώση στα έσοδα του συλλόγου τη φετινή σεζόν ανήλθε στο 60% σε σχέση με πέρσι.

Μίλησε επίσης για το πως ξεκίνησε η σεζόν για την ομάδα του αλλά και την οριστική αποχώρηση του Χρήστου Ζαρογιάννη από την τεχνική ηγεσία, καθώς ο ίδιος δέχτηκε μια εξαιρετική επαγγελματική προσφορά που ήταν δύσκολο να αρνηθεί.

Η σημερινή εκπομπή με τους δύο καλεσμένους :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected