Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρωταθλητής ο Χρυσοχός στο Sharm El Sheikh

Μια εβδομάδα μετά την πορεία του μέχρι τον τελικό στο Sharm El Sheikh, o Πέτρος Χρυσοχός έφτασε σε μια ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, κερδίζοντας το τουρνουά αυτής της εβδομάδας και φτάνοντας τις 9 νίκες στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις του.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Πέτρος Χρυσοχός δείχνει να έχει βρει και πάλι την καλύτερή του φόρμα, στα γήπεδα του Soho Square στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου. Μόλις στην 3η του εβδομάδα στο Sharm El Sheikh, o 24χρονος Κύπριος τενίστας έκανε ένα άψογο τουρνουά και κατέκτησε τον 8ο τίτλο του σε Futures.

Το κατάφερε μάλιστα χάνοντας μόλις 2 σετ, στους 2 πρώτους αγώνες του στην εβδομάδα. Είχε κερδίσει στον 1ο γύρο τον Ουκρανό Oleksii Krutykh με 7-6 (0), 4-6, 6-1 και στον 2ο γύρο τον Τσέχο Dalibor Svrcina με 4-6, 6-2, 6-2. Στα προημιτελικά άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και επιβλήθηκε του Τσέχου Petr Michnev, με 6-3, 6-3.

Με το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα κέρδισε τον Ρώσο Bogdan Bobrov, No.443 στον κόσμο, στα ημιτελικά, ενώ σήμερα, έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια και επιβλήθηκε του Ουκρανού Vladyslav Orlov, No.2 στο ταμπλό και Νο.401 στον κόσμο, με 6-3, 6-2.

Θυμίζουμε πως επέστρεψε μόλις 2 εβδομάδες πριν στη δράση ο Χρυσοχός, μετά τη μεγάλη αναστολή του tour εξαιτίας της πανδημάις. Την 1η του εβδομάδα στο Sharm El Sheikh έφτασε μέχρι τη φάση των “16”, τη 2η εβδομάδα ήταν φιναλίστ αλλά έχασε τον τίτλο από τον Ιταλό Alessandro Bega (No.357 στον κόσμο) και αυτή την εβδομάδα αναδείχθηκε πρωταθλητής.

Από το Νο.427 της παγκόσμιας κατάταξης, όπου βρίσκεται, θα κερδίσει 13 θέσεις και θα σκαρφαλώσει στο Νο.414 την ερχόμενη εβδομάδα. Το career high του είναι το Νο.378, όπου είχε βρεθεί στις αρχές του 2019.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected