Κατηγορίες
Basket

Και τέταρτο κρούσμα στον Ολυμπιακό, προς αναβολή οι δύο επόμενοι αγώνες

Και τέταρτο μέλος του Ολυμπιακού βρέθηκε θετικό στον Covid-19 μετά από έλεγχο που έγινε στην ομάδα.

Όπως ήταν φυσιολογικό η Ευρωλίγκα υποχρεώθηκε να αναβάλλει και τους δύο αγώνες που είχαν να δώσουν οι “ερυθρόλευκοι” αυτή την εβδομάδα.

Έτσι ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να διεξαχθούν οι αγώνες του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη με τη Μπαρτσελόνα που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη (18/11) αλλά και το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν στη Λιόν που θα γινόταν δύο μέρες αργότερα.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός είχε στείλει και επίσημα έγγραφα στις Ελληνικές αρμόδιες αρχές ζητώντας οδηγίες για το θέμα του ταξιδιού μετά από την ανίχνευση των πρώτων τριών κρουσμάτων.

Οι ανακοινώσεις :

«Η EuroLeague Basketball ανακοινώνει τις ακόλουθες αλλαγές στο καλεντάρι σε ό,τι αφορά τη regular season 2020-21.

Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω της εθνικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, η οποία την αφήνει χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ διαθέσιμων παικτών που απαιτούνται για να αγωνιστεί.

Η αναμέτρηση Βιλερμπάν– Ολυμπιακός που επρόκειτο να διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω της εθνικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, η οποία την αφήνει χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ διαθέσιμων παικτών που απαιτούνται για να αγωνιστεί

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο κάθε παιχνίδι μπορεί να οριστεί τρεις φορές αν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η Euroleague Basketball θα συνεργαστεί με τις εμπλεκόμενες ομάδες ώστε να προγραμματίσει τα παιχνίδια και θα ανακοινώσει τις νέες ημερομηνίες.».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected