Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Μόνο με νίκη η πρωτιά στον όμιλο για την Εθνική μας

Η Εθνική ομάδα έχει μπροστά της σήμερα έναν “τελικό” κόντρα στη Σλοβενία (21:45) στη Ριζούπολη τη Σλοβενία, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της League C στο Nations League.

Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο του ομίλου και σημερινή της αντίπαλο, με αποτέλεσμα να θέλει μόνο νίκη για να “κλειδώσει” την πρωτιά στον όμιλο και να πετύχει την άνοδο στη League B.

Άλλωστε, όπως επεσήμανε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον φαν’τ Σχιπ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου: “Είναι καλό που θα έχουμε πίεση, γιατί έχουμε πίεση να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας φέρει πρώτους στον όμιλο. Είναι σαν τελικός και ο τελικός έχει μόνο έναν νικητή”.

Σε περίπτωση που επιτευχθεί, λοιπόν, η άνοδος, αυτή θα είναι και μια ένεση στην ψυχολογία των διεθνών ενόψει των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 που ξεκινούν σε λίγους μήνες.

Τέλος, όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, εκτός μάχης σε σχέση με τις αρχικές κλήσεις έχουν τεθεί, εξαιτίας του κορονοϊού, οι Μπακάκης, Γιαννούλης, Μάνταλος, Σβάρνας, ενώ στην αποστολή προστέθηκε ο Χατζηγιοβάνης και επανέρχεται ο Κουρμπέλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected