Διάφορα - Συνεργάτες

Και η GSA ανακοίνωσε τη συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τη Spot Team!

Μετά την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η GSA ανακοίνωσε τη συνεργασία τη Spot Team και μάλιστα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση της GSA Sport ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την εταιρεία Spot Team, η οποία ανέλαβε να προμηθεύει για τα επόμενα τρία χρόνια όλα τα τμήματα Μπάσκετ της ομάδας με προϊόντα της εταιρεία μας.

Η εταιρεία Spot Team αποτελεί συνεπή και μακρόχρονο συνεργάτη της εταιρείας GSA Sport και συμβάλει στην διάδοση των αρχών και των προϊόντων του Gepaworld Group όπως ο Αθλητισμός, η Καινοτομία και η Οικολογία.

Η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ δίνει την ευκαιρία στις δύο εταιρείες να εφαρμόσουν και να αναδείξουν τις προηγμένες τεχνολογίες των προϊόντων, να προβάλουν την ασυναγώνιστη ποιότητα αυτών καθώς και να υποστηρίξουν τις ομάδες ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Για τους φίλους της ομάδας, θα παρουσιασθεί ολοκληρωμένη σειρά επίσημων, αδειοδοτημένων προϊόντων, με τις αδιαπραγμάτευτες ποιοτικές προδιαγραφές και τον πρωτότυπο σχεδιασμό της GSA.

Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με την GSA Sport αποτυπώθηκε ήδη, από τα ξεκίνημα της προετοιμασίας, αλλά και τους πρώτους επίσημους αγώνες της φετινής σεζόν, στις υψηλής ποιότητας και αισθητικής νέες εμφανίσεις της ομάδας.

Με βάση το άσπρο και το μαύρο, τα χρώματα που χαρακτηρίζουν τον ΠΑΟΚ από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, οι νέες επίσημες εμφανίσεις της ομάδας, έχουν απλή και ταυτόχρονα μοντέρνα γραμμή. Παραπέμπουν όμως και στο παρελθόν, το οποίο αποτέλεσε και την πηγή έμπνευσης για την σχεδίασή τους.

Στις δύο κλασικές επίσημες εμφανίσεις της σεζόν 2020-21, θα προστεθεί και μία νέα εμφάνιση, αποκλειστικά σχεδιασμένη για τον ΠΑΟΚ.

Όλη η διαδρομή της GSA από την ίδρυση της, είναι μια συνεχής προσπάθεια για εξέλιξη, ανάπτυξη και βελτίωση. Η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ είναι μία ακόμα ενέργεια που στηρίζεται στις θεμελιώδεις αρχές της εταιρείας μας.

Την αγάπη για τον αθλητισμό, την αδιάκοπη προσπάθεια να γινόμαστε καλύτεροι, την πίστη ότι δε πρέπει να εγκαταλείπουμε ποτέ και την σταθερή προσήλωση στην κατάκτηση της κορυφής.

Αυτό μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας, να είμαστε πρώτοι στην προτίμηση των ανθρώπων κάθε φορά που επιλέγουν αθλητικά είδη”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected