Κατηγορίες
Super League 1

Super League : Θετικός στον covid-19 ο Καρακλάγιτς της ΑΕΚ, δύο κρούσματα ανακοίνωσε ο ΝΠΣ Βόλος

Συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τον covid-19 οι ομάδες της Super League.

Πριν λίγο, η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως ο Πέταρ Καρακλάγιτς προσβλήθηκε από τον ιό και μπαίνει άμεσα σε καραντίνα, χάνοντας τα επόμενα παιχνίδια της Ένωσης σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την ίδια ώρα, ο ΝΠΣ Βόλος έκανε γνωστό πως ένας ποδοσφαιριστής και ένα μέλος του προσωπικού εντοπίστηκαν θετικοί στον Covid-19.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ο Πέταρ Καρακλάιτς βρέθηκε θετικος στον ιό COVID-19 στο σημερινό έλεγχο, που έγινε το πρωί στα Σπάτα. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Αρνητικά ήταν όλα τα υπόλοιπα τεστ, ανάμεσά τους και αυτό του Ανελ Σαμπανάτζοβιτς. Ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για άμεση ανάρρωση και επιστροφή στα Σπάτα για τον Πέταρ Καρακλάιτς, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας!».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος:

“Στα καθιερωμένα τακτικά τεστ για τον κορωνοϊό υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Βόλου καθώς και τα μέλη του τεχνικού και διοικητικού προσωπικού της ΠΑΕ, όπως επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Από τα 46 συνολικά τεστ, θετικοί στο κορωνοϊό ανιχνεύτηκαν ένας ποδοσφαιριστής και ένα μέλος του προσωπικού, οι οποίοι ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο έχουν ήδη απομονωθεί και παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected