Κατηγορίες
Αστεία Βίντεο - Διάφορα

Η κότα που υιοθέτησε δύο κουταβάκια και η ξεκαρδιστική αντίδραση αλόγου όταν πάει κάποιος να το ιππεύσει (vids)

Μία κότα «υιοθέτησε» δύο κουταβάκια που τα παράτησε η μητέρα τους και τα μεγαλώνει λες και είναι δικά της.

«Στη φάρμα μου, κατάλαβα τη στοργή αυτής της κότας προς αυτά τα δύο κουταβάκια, με τα σκυλάκια να ανταποδίδουν αμέσως την αγάπη στην κλώσα» λέει ο αγρότης από το Βάλε ντο Παραΐσο, στη Βραζιλία.

«Η κότα μου υιοθέτησε τα σκυλάκια και τώρα έχει αρχίσει να ακούγεται σαν τη μαμά τους» λέει ο αγρότης, εντυπωσιασμένος.

«Η κότα κοιμάται μαζί με τα σκυλιά και αν τα πλησιάσω, δεν της αρέσει καθόλου και αρχίζει να αγριεύει» λέει για την πουλάδα που βάζει τα κουταβάκια κάτω από τις φτερούγες της.

«Μόνο η φύση θα μπορούσε να το κάνει αυτό! Είναι τόσο όμορφο» λέει γελώντας ο άντρας.

«Η πραγματική τους μητέρα δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτά. Ξέρει ότι η κότα τα φροντίζει» συμπληρώνει ο αγρότης γι’ αυτή την παράξενη αγάπη που αναπτύχθηκε ανάμεσα στα κουταβάκια και την κοτούλα.

H ξεκαρδιστική αντίδραση ενός αλόγου κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να το ιππεύσει

Αυτό το άλογο στη Νότια Κορέα αποδεικνύει ότι υπάρχουν μέρες που και τα ζώα βαριούνται να δουλέψουν, όπως ακριβώς δηλαδή κάνουν και οι άνθρωποι!

Η μοναδική διαφορά είναι ότι ενώ οι άνθρωποι τηλεφωνούν για να ειδοποιήσουν το αφεντικό τους για την «αρρώστια» τους, αυτό το άλογο απλά ξαπλώνει και προσποιείται ότι πέθανε! Φαίνεται ότι το πανέξυπνο ζώο βαριέται να σηκώνει στην πλάτη του ανθρώπους και βρήκε αυτόν τον πολύ περίεργο τρόπο να το αποφύγει.

*pronews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected