Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Με στόχο να πάρει αποτέλεσμα απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Σίτι

Επιστροφή στις υποχρεώσεις για το Champions League για τον Ολυμπιακό, ο οποίος απόψε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων υποδέχεται στο «Καραϊσκάκη» τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο βαθμός δυσκολίας απέναντι σ’ έναν αντίπαλο όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολος και πριν τη σέντρα του ματς. Στο Λιμάνι, αυτήν τη φορά η κατάσταση είναι πολύ πιο δύσκολη. Ο Μαρτίνς έχει να διαχειριστεί ουκ ολίγα προβλήματα απέναντι στο θηρίο, που δεν είναι στην Ελλάδα για… τουρισμό.

Ο Γκουαρδιόλα ξεκαθάρισε πως θέλει αποτέλεσμα στο «Καραϊσκάκη» έτσι ώστε να σκεφτεί και πάλι το Champions League από το Φλεβάρη πάλι.

Από την άλλη, ο Μαρτίνς, δεν ψάχνει για δικαιολογίες και τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα έχει λύσεις και θέλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Στο Μάντσεστερ αγωνίστηκε με πλήρη σύνθεση. Σε αυτό το παιχνίδι ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς μετράει ήδη έξι μεγάλες απουσίες, καθώς έχουν τεθεί νοκ άουτ οι Ελ Αραμπί, Χασάν, Ραντζέλοβιτς με κορονοϊό, και Βαλμπουενά, Χολέμπας και Μπρούμα τραυματίες, και δεν γνωρίζει αν θα έχει ακόμη στη διάθεσή του τον Ραφίνια.

Ο Βραζιλιάνος «μπήκε» στην αποστολή, όμως δεν έχει προπονηθεί απ’ το σαββατιάτικο (21/11) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μετά και η παρουσία του στην ενδεκάδα θα κριθεί κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ζήτησε από τους παίκτες του στη συνέντευξη Τύπου τη νίκη για να «καθαρίσει» μια και καλή η Σίτι με την πρόκριση και να επικεντρωθεί στους άλλους στόχους της. Τον πρώτο λόγο για την ενδεκάδα των «Πολιτών» έχουν οι Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Ρόντρι, Γκιντογκάν, Φόντεν, Μαχρέζ, Στέρλινγκ και Ζεσούς.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ιταλός Νταβίντε Μάσα, με βοηθούς τους Φελίπο Μέλι, Στέφανο Αλάσιο, 4ο διαιτητή τον Πάολο Βαλέρι, VAR τον Μασιμιλιάνο Ιράτι και AVAR τον Αλμπέρτο Τενγκόνι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected