Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Χάρμα ιδέσθαι : Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ 5-3! (vid)

Τρομερό ματς ανάμεσα στην Βόλφσμπουργκ και τη Βέρντερ Βρέμης που άνοιξαν την αυλαία της 9ης αγωνιστικής, με τους γηπεδούχους να είναι νικητές με 5-3!

«Έβρεξε» γκολ στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, η οποία επικράτησε της Βέρντερ Βρέμης με σκορ 5-3 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Bundesliga και βρίσκεται μία… ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας.

Χέρι – χέρι πήγαιναν οι δύο ομάδες στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν τον… χορό των τερμάτων με τον Μπίτενκουρτ στο 13′ και τους γηπεδούχους να δίνουν ηχηρή απάντηση στο 22′ με τον Μπακού και στο 25′ με τον Μπρουκς. Στο 36′ ήταν η σειρά του Κέβιν Mohwald να σκοράρει για το 2-2, όμως η Βόλφσμπουργκ δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να πάρουν ούτε… ανάσα, παίρνοντας εκ νέου προβάδισμα ένα μόλις λεπτό μετά με τον Βέγκχορστ.

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των γηπεδούχων, Μπρουκς, παραλίγο να γίνει… μοιραίος, στέλνοντας στα δίχτυα της ομάδας του αυτή τη φορά τη μπάλα για το 3-3. Ο Βέγκχορστ όμως βρήκε πάλι τη λύση, κάνοντας το 4-3 στο 76′ και σε συνδυασμό με το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 δύο λεπτά αργότερα, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο 19χρονος Μπιάλεκ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

*Sportime

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected