Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Η απροπόνητη και ανέτοιμη Εθνική μας αφέθηκε στις ορέξεις της Γερμανίας

Η Εθνική Γυναικών, “θύμα” των περιοριστικών μέτρων που έχουν αναβάλλει τους αγώνες του ποδοσφαίρου Γυναικών στη χώρα μας, υποτάχθηκε στην σαφώς ανώτερη (και έτοιμη όπως όλες οι ομάδες αυτού του επιπέδου) Γερμανία, για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2021.

Στον τελευταίο της αγώνα για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (9ος όμιλος), η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε 6-0 στο Audi Sportpark του Ingolstadt από την πανίσχυρη (no 2 στην παγκόσμια κατάταξη) Γερμανία, η οποία έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την πρόκριση στην τελική φάση.

Οριστικά τέταρτη η Ελλάδα με 7 βαθμούς, ενώ για την ολοκλήρωση του ομίλου απομένουν οι αγώνες Ιρλανδίας-Γερμανίας και Ουκρανίας-Μαυροβουνίου, με την Ιρλανδία και την Ουκρανία να διεκδικούν τη δεύτερη θέση που εξασφαλίζει συμμετοχή στα play-off, καθώς υπάρχουν ήδη τρεις δεύτερες με περισσότερους βαθμούς από όσους μπορούν να φτάσουν την Ιρλανδία και η Ουκρανία (προκρίνονται στα τελικά, εκτός της διοργανώτριας Αγγλίας, οι πρώτες των εννιά ομίλων, οι τρεις καλύτερες δεύτερες και οι νικήτριες τριών ζευγαριών play off).

Χέγκερινγκ (17΄), Φρέιγκανγκ (21΄, 39΄, 45΄), Ντάλμαν (72΄), Κρούμπιεγκελ (90+2΄) τα γκολ της Γερμανίας.

Συνθέσεις

Γερμανία: Φρομς, Μάιερ, Χέγκερινγκ (46΄ Όμπερντορφ), Λάτβειν, Ράουχ, Μάγκουλ (62΄ Λέουπολτζ), Ντάλμαν, Μαροζάν, Ντάμπριτζ (61΄ Κνάακ), Φρέιγκανγκ (77΄ Σούλερ), Μπιουλ (46΄ Κρούμπιεγκελ).

Ελλάδα: Γραβριηλίδου, Μίτκου, Σιδηρά (83΄ Σπυριδωνίδου), Νεφρού, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Στράντζαλη (46΄ Χατζηγιαννίδου), Μάρκου, Μωραΐτου (67΄ Χαμαλίδου), Βαρδαλή (67΄ Πούλιου), Γεωργάντζη (46΄ Κοκοβιάδου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected