Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ξεκίνησε έρευνα για ιατρικά λάθη στον θάνατο του Μαραντόνα

Έρευνες ξεκίνησαν οι αρμόδιες αρχές της Αργεντινής, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξε αμέλεια στον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς η εισαγγελία θέλει να μάθει εάν ο “Ντιεγκίτο” είχε λάβει την αναγκαία φροντίδα.

“Υπάρχουν ήδη παρατυπίες” δήλωσε μέλος της οικογένειας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), ενώ λίγες ώρες μετά το θάνατό του, ο δικηγόρος και φίλος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, κατήγγειλε το γεγονός ότι «το ασθενοφόρο χρειάστηκε περισσότερη από μισή ώρα για να φτάσει στο σπίτι» και προειδοποίησε πως θα φτάσει «ως το τέλος».

Όμως, δικαστική πηγή στο AFP αναφέρει ότι ούτε ο ίδιος ούτε κάποιο μέλος της οικογένειας έχουν υποβάλει ακόμη καταγγελία. “Η έρευνα ξεκίνησε επειδή αφορά ένα νεκρό άτομο στο σπίτι και κανείς δεν έχει υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν υποψίες για παρατυπίες”.

Η εισαγγελία αναμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Έχει ζητήσει τον ιατρικό φάκελο, καθώς και τις καταγραφές από τις κάμερες στην περιοχή όπου ο Μαραντόνα ζούσε τις τελευταίες ημέρες του.

Στο μεταξύ, η εισαγγελία αναμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ έχει ήδη ζητήσει τον ιατρικό φάκελο, καθώς και τις καταγραφές από τις κάμερες στην περιοχή όπου ο Μαραντόνα ζούσε τις τελευταίες ημέρες του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected