Football League - Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά

Κραυγή αγωνίας από επαγγελματίες και ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Παπαδόπουλος, Μπαξεβάνος και Ελευθεριάδης μίλησαν στο “Focus” (vid)

Για μια ακόμη φορά, η εκπομπή “Focus” που παρουσιάζει ο Αργύρης Τσιγγενόπουλος ανέδειξε το μείζον ζήτημα της διακοπής των πρωταθλημάτων και το κατά πόσο θα είναι εφικτή η επιστροφή στη δράση μετά από τη δεύτερη μέσα σε ένα χρόνο αναστολή των δραστηριοτήτων.

Στην εκπομπή του Σαββάτου (28/11) καλεσμένοι ήταν οι Θοδωρής Παπαδόπουλος του Πύρασου Νέας Αγχιάλου (παλαιότερα σε Διαγόρα, Νίκη Βόλου, Απόλλωνα Λάρισας κ.α.), Βασίλης Μπαξεβάνος του Αλμωπού Αριδαίας (πέρσι σε Ασπρόπυργο και Αιγάλεω) και Λάζαρος Ελευθεριάδης του ΑΟ Τρίκαλα (πέρσι στον Αλμωπό) που μίλησαν για την κατάσταση που βιώνουν αλλά και το πως θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Όπως είναι φυσιολογικό, άπαντες εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για το πόσο θα διαρκέσει η διακοπή προπονήσεων και αγώνων, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στο οικονομικό, καθώς είναι έκδηλη η αγωνία για το κατά πόσο θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις αν συνεχίσουν οι περιορισμοί.

Τα κυριότερα σημεία των τοποθετήσεων των τριών ποδοσφαιριστών :

Θοδωρής Παπαδόπουλος : “Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής βιώνει ακριβώς τα ίδια συναισθήματα με τον επαγγελματία αυτή την περίοδο και μπορώ να καταλάβω τους συναδέλφους μου καθώς το βίωσα και γω στην πρώτη καραντίνα με την ομάδα του Διαγόρα. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση, δεν ξέρεις πως να λειτουργήσεις καθώς ούτε οι ομάδες δεν μπορούν να προγραμματίσουν. Μην ξεχνάμε πως σημαντικό στοιχείο είναι και το οικονομικό, με την αβεβαιότητα να μεγαλώνει όσο διαρκεί αυτό”.

Βασίλης Μπαξεβάνος : “Ειδικά για μας ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά η φετινή καθώς ο Αλμωπός επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια σε μια επαγγελματική κατηγορία. Υπήρχε μεγάλη προσμονή και ενθουσιασμός το καλοκαίρι, αλλά όσο περνούσε ο καιρός και δεν ξεκινούσαν οι επίσημες υποχρεώσεις, τόσο μεγάλωνε η αγωνία για το “αύριο”. Με το lockdown η κατάσταση έγινε χειρότερη και μοιραία μας έχει επηρεάσει αρνητικά και μην ξεχνάμε πως η διακοπή για μας είναι από τον Μάρτιο και την πρώτη καραντίνα. Αναγκαζόμαστε να προπονούμαστε ατομικά, με οδηγίες των γυμναστών και μάλιστα σε μια περίοδο που βρισκόμασταν στο pick της προετοιμασίας, έτοιμοι απόλυτα για την έναρξη της σεζόν”.

Λάζαρος Ελευθεριάδης : “Μπήκαμε με τόσο όρεξη και διάθεση τον Αύγουστο για την προετοιμασία, αλλά όχι μόνο δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα στην ώρα του αλλά ήρθε και το δεύτερο lockdown. Δεν είναι καθόλου εύκολο όλο αυτό και ειλικρινά δεν γνωρίζουμε πως θα επανέλθουμε στην πρότερη κατάσταση. Η ψυχολογία μας δεν είναι και η καλύτερη αλλά έχουμε ελπίδα πως έστω και τώρα θα βρεθεί λύση”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P