Κατηγορίες
Super League 1

Σημαντικό τρίποντο για τον ΟΦΗ, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Δραματικό σε εξέλιξη ματς στο “Γεντί Κουλέ”, με τον ΟΦΗ να παίρνει τελικά τη νίκη στο 67′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νέιρα. Ανταγωνιστικός και πάλι ο ΠΑΣ Γιάννινα, θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα στην Κρήτη.

Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ δεν ήταν καλός αλλά στο τέλος μέτρησε η ψυχή και κράτησε το 2-1 επί του ΠΑΣ πετυχαίνοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα φτάνοντας στους 12 βαθμούς.

Το ασταμάτητο πρέσινγκ του ΠΑΣ βραχυκύκλωσε τον ΟΦΗ που δεν κατάφερε να μπει στις απαιτήσεις του παιχνιδιού σε κανένα σημείο. Οι φιλοξενούμενοι πρέσαραν ασταμάτητα σε όλο το γήπεδο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει πρόβλημα στους παίκτες του Γιώργου Σίμου που με το ζόρι προσπαθούσαν να κρατήσουν την μπάλα. Συνεχή λάθη, Νέιρα και Ντε Γκουζμάν δεν μπορούσαν να σπρώξουν τον ΟΦΗ προς την περιοχή του Χουτεσιώτη που τελικά κόντρα στην ροή του αγώνα ήρθε το γκολ με σκόρερ τον Στάρτζεον που σκόραρε για 4η φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Αντί όμως το γκολ του Πορτογάλου να ηρεμήσει τους συμπαίκτες του, εμφαηίστηκε ξανά η νευρικότητα και το άγχος – χωρίς να υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος! Ο ΠΑΣ πήρε ξανά μέτρα στο γήπεδο, απείλησε αρχικά με το σουτ του Λεό να φεύγει άουτ και στο 45′ ήρθε το 1-1 με τον Ελευθεριάδη για τον ΠΑΣ.

Η εικόνα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν χειρότερη από εκείνη του πρώτου με τους παίκτες του Γιώργου Σίμου να μην μπορούν να επιβληθούν ενώ το μεγάλο πρόβλημα ήταν στην μεσαία γραμμή του αφού Νέιρα, Σακόρ, Μεγιάδο δεν έδιναν την ένταση που χρειαζόταν το παιχνίδι. Τελικά για ακόμα μια φορά ο ΟΦΗ σκοράρει κόντρα στην ροή του αγώνα με τον Νέιρα να κερδίζει το πέναλτι στο 67′, το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 2-1.

Το σκηνικό του αγχωμένου ΟΦΗ δεν άλλαξε στην συνέχεια, ο ΠΑΣ είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας δίχως ωστόσο να δημιουργήσει ευκαιρίες προς την περιοχή του Σωτηρίου. Ο Σίμος φρέσκαρε την ενδεκάδα του περνώντας στο παιχνίδι Γιάννου, Λυμπεράκη και Βούρο στο τελευταίο δεκάλεπτο ενισχύοντας την άμυνα του.

Συνθέσεις

ΟΦΗ : Σωτηρίου, Ουές, Κοροβέσης (76′ Λυμπεράκης), Διαμαντής, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Νέιρα, Ντε Γκουζμάν (36′ λ.τρ. Σακόρ), Στάρτζεον (84′ Βούρος), Γρίβας (75′ Γιάννου), Σαρδινέρο.

ΠΑΣ Γιάννινα : Χουτεσιώτης, Κάργας, Σάλιακας (59′ λ.τρ. Οικονομόπουλος), Πίρσμαν, Παντελάκης, Σιόντης (77′ Δούμτσης), Κάστρο, Ντομίνγκεζ, Ελευθεριάδης, Παμλίδης,  Λεό (64′ λ.τρ. Καρτάλης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected