Κατηγορίες

Τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου για την αυριανή LIVE εκπομπή «Focus» με θέμα το «αύριο» του ερασιτεχνικού αθλητισμού

Η εκπομπή «Focus» της Δευτέρας 30/11 ανοίγει τον φάκελο «η επόμενη μέρα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό».

Ζωντανά στις 21.00, φίλοι και αναγνώστες του sportsup.gr θα είστε οι συμπαρουσιαστές του Αργύρη Τσιγγενόπουλου και θα αναλύσετε μαζί όσα σας απασχολούν μετά το δεύτερο lockdown.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως σε 24 ώρες από την αναγγελία της εκπομπής, συνολικά 176 είναι τα ερωτήματα που έχουν τεθεί προς συζήτηση, ενώ δεν λείπουν και αυτοί που θέλουν να συμμετέχουν είτε με εικόνα είτε με τηλεφωνική παρέμβαση!

Στείλετε στο argytsig@gmail.com ή στο sportsupgr@hotmail.com τις ερωτήσεις σας σχετικά με το «αύριο» σε όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλει, χάντμπολ), ενώ όσοι επιθυμείτε να συμμετέχεται ζωντανά και να πείτε την άποψη σας (είτε on camera είτε τηλεφωνικά), σημειώστε τον αριθμό σας για να μπείτε στη λίστα συμμετοχών.

Σας περιμένουμε να συζητήσουμε για ένα θέμα που απασχολεί εντόνως το τελευταίο διάστημα, μεγαλώνοντας ταυτόχρονα την αβεβαιότητα για το πως αλλά και το πότε θα επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς.

Η μετάδοση της εκπομπής θα γίνει με LIVE μετάδοση μέσω του facebook και της σελίδας του sportsup.gr (ΕΔΩ) αλλά και με instragram live από το προφίλ του αρχισυντάκτη, Αργύρη Τσιγγενόπουλου (ΕΔΩ)