Κατηγορίες
Διάφορα

Ακινητοποιημένο απορριματοφόρο με χειροβομβίδα στον Βόλο! (vid)

Συναγερμός επικράτησε το μεσημέρι στο κέντρο του Βόλου, καθώς σε απορριμματόφορο του Δήμου εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός που οπτικά μοιάζει με χειροβομβίδα με αποτέλεσμα το όχημα να ακινητοποιηθεί και να ειδοποιηθούν οι αστυνομικές Αρχές.

Όπως αναφέρει το magnesianews, το όχημα είχε ακινητοποιηθεί στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Μαυροκορδάτου, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων εξετράπη προς την οδό Φιλελλήνων. Το σημείο είχε αποκλειστεί από αστυνομικούς, ενώ το απόγευμα αναμενόταν κλιμάκιο πυροτεχνουργών του Στρατού από πόλη της Μακεδονίας, ώστε να εξετάσουν το αντικείμενο και να αποφανθούν αν πρόκειται για χειροβομβίδα ή όχι και αν είναι αληθινή η ψεύτικη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής απορριμμάτων ξέσπασε φωτιά στον χώρο συλλογής και αποθήκευσης του οχήματος, με τους εργαζόμενους να εντοπίζουν ύποπτο αντικείμενο το οποίο μοιάζει με χειροβομβίδα. Έτσι ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, ακινητοποιώντας το όχημα και περιμένοντας ειδικό κλιμάκιο του Στρατού, προκειμένου να προχωρήσει στον απαραίτητο έλεγχο.