Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Λέστερ στο 2.22 και τα γκολ διπλασιασμού

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (30/11) περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις από τη 10η αγωνιστική στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Η Λέστερ υποδέχεται τη Φούλαμ και έχει την ευκαιρία με νίκη να πιάσει κορυφή. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί στο Λονδίνο την Άστον Βίλα σε ενδιαφέρον ζευγάρι και ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Ας δούμε όλα τα σημερινά προγνωστικά για το στοίχημα.

ΛΕΣΤΕΡ – ΦΟΥΛΑΜ (19:30)

Η Λέστερ προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 3-3 απέναντι στην Μπράγκα. Ισοφάρισε με τον Βάρντι στις καθυστερήσεις, αποτέλεσμα που της έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Παράλληλα βρίσκεται μία ανάσα από την εξασφάλισε της πρωτιάς στον όμιλο. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε 3-0 στην έδρα της Λίβερπουλ, σε ματς που ήταν κάκιστη και δεν αντιστάθηκε καθόλου. Δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των τριών αγωνιστικών, με τρίποντο το βράδυ της Δευτέρας έχει την ευκαιρία να πιάσει τις Λίβερπουλ και Τότεναμ στην κορυφή. Χωρίς ισοπαλία σε εννέα παιχνίδια στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με απολογισμό: έξι νίκες και τρεις ήττες. Παραμένει εκτός ο καλός μέσος Ν’Ντιντί.

Η Φούλαμ ηττήθηκε στο Λονδίνο με 3-2 από την Έβερτον, σε αναμέτρηση που προβλημάτισε στο ανασταλτικό κομμάτι. Δέχθηκε τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, στη συνέχεια προσπάθησε και τουλάχιστον έβγαλε πάθος και ορισμένα θετικά στοιχεία. Μετράει μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, σε συνολικά εννέα αναμετρήσεις έχει: μία ισοπαλία και επτά ήττες. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε οκτώ υποχρεώσεις, διαθέτει τη χειρότερη άμυνα με 18 γκολ. Παραμένουν εκτός πλάνων οι τραυματίες Τετέ και Κονγκολό (αμυντικοί).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η Λέστερ, που έχει ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή. Η Φούλαμ συνεχίζει να βγάζει προβλήματα στην άμυνα και δύσκολα θα αντέξει στον ρυθμό και την πίεση των γηπεδούχων. Ποντάρισμα στο combo 1+Over 2.5 Goal με απόδοση 2.22 στο Stoiximan.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (22:00)

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε εκτός έδρας 1-0 κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με γκολ του Αλέρ στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης. Δεύτερη σερί νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα με το ίδιο σκορ, βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας με 14 πόντους σε εννέα αγωνιστικές. Σκοράρει για οκτώ διαδοχικές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, μοναδική φορά που απέτυχε για φέτος στην πρεμιέρα (12/09) και την ήττα (2-0) από τη Νιούκαστλ. Θα τσεκαριστεί ο βασικός επιθετικός Αντόνιο, που έχασε τα τρία τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν είναι διαθέσιμος ο Γιαρμολένκο (φορ).

Η Άστον Βίλα ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από την Μπράιτον, πραγματοποιώντας εμφάνιση κάτω του μετρίου. Ισοφάρισε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 56ο λεπτό και στη συνέχεια απέτυχε να βγάλει αντίδραση. Τρεις βαθμοί στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, παραμένει σταθερά στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και έχει συγκεντρώσει 15 πόντους. Ακόμα δεν έχει φέρει ισοπαλία στη φετινή σεζόν, σε οκτώ αγωνιστικές έχει: πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Δεν υπολογίζεται ο Μπάρκλεϊ (χαφ), που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ενδιαφέρον ζευγάρι στο Λονδίνο, με τις δύο ομάδες να έχουν σχετικά καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, η Άστον Βίλα θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι με ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες, επιλογή το Goal/Goal+Over 2.5 με 2.00 απόδοση στο Stoiximan.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected