Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτο! Οπαδοί πήγαν να κάψουν το σπίτι παίκτη με τον ίδιο και την οικογένειά του μέσα! (vid)

Ο πρώην αρχηγός της Φότζια, Φεντερίκο Τζεντίλε, γλίτωσε από ασύλληπτη τραγωδία, όταν οπαδοί έβαλαν φωτιά στην πόρτα του σπιτιού του ενώ ο ίδιος, η γυναίκα και τα δύο παιδιά τους ήταν μέσα και κοιμόντουσαν.

Ο τυφλός οπαδισμός δεν καταλαβαίνει ούτε από… Covid-19, ούτε από τίποτα. Οπαδοί της Φότζια, ομάδα της ιταλικής Serie C (τρίτη κατηγορία), εξαιτίας της κόντρας τους με τον πρόεδρο της, Ρομπέρτο Φελέκα, επιχείρησαν να βάλουν φωτιά στο σπίτι του πρώην αρχηγού, Φεντερίκο Τζεντίλε, με τον ίδιο και την οικογένειά του μέσα (!), επειδή τον θεωρούν τον… ρουφιάνο της διοίκησης.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οπαδοί έβαλαν φωτιά στην πόρτα του σπιτιού, την ώρα που ο 35χρονος ποδοσφαιριστής κοιμόταν, με την σύζυγο και τα δύο παιδιά τους στο σπίτι! Ευτυχώς, χτύπησε ο συναγερμός της φωτιάς και αποφεύχθηκε μια ασύλληπτη τραγωδία.

«Κοιμόμουν όταν ξύπνησα και είδα καπνό. Τρέμω ακόμα. Ήρθα σε αυτή την ομάδα για να δουλέψω, γι’ αυτό και τώρα προφανώς σκέφτομαι να φύγω, γιατί αυτό θέτει σε κίνδυνο την οικογένειά μου» είπε, ακόμα τρομαγμένος, ο βετεράνος κεντρικός μέσος, με θητεία σε Σιένα και ΣΠΑΛ, μεταξύ άλλων.

Ο Τζεντίλε θεωρείται από τους οπαδούς ως ο… ρουφιάνος της διοίκησης (παρέδωσε το περιβραχιόνιο γι’ αυτόν τον λόγο πριν από τέσσερις μήνες) και γι’ αυτό προχώρησαν σε αυτή την ασύλληπτη αλητεία, με τον πρόεδρο Ρομπέρτο Φελέκα να επισημαίνει ότι «θα μπορούσε να συμβεί μια τραγωδία, ευτυχώς επενέβησαν οι γείτονες με κουβάδες νερού και έσβησαν τις φλόγες».

Ο δήμαρχος της Φότζια, Φράνκο Λαντέλα, καταδίκασε επίσης το συμβάν, λέγοντας ξεκάθαρα ότι «έχουμε να κάνουμε με ηλίθιους. Δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά σε ένα τόσο τρομερό και βίαιο επεισόδιο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected