Διάφορα

Το 13% των αστυνομικών υπαλλήλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας νοσεί με Covid-19!

Περίπου το 13% του συνόλου των αστυνομικών υπαλλήλων έχει νοσήσει μέχρι στιγμής στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, ποσοστό το οποίο σε απόλυτους αριθμούς σημαίνει ότι έχουν νοσήσει 60 αστυνομικοί στους 450 που μετρά η Δ.Α του νομού.

Τα στοιχεία αυτά έδωσε στη δημοσιότητα ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Γιώργος Τζήμας.

Όπως αναφέρει το olympusmera, από χθες έχουν επιστρέψει στην υπηρεσία 16 άτομα τα οποία βρίσκονταν σε υποχρεωτική καραντίνα ενώ αυτή τη στιγμή παραμένουν “θετικά” στη Δ.Α Πιερίας 9 κρούσματα.

Ο κ. Τζήμας αναφέρθηκε στην απώλεια του 55χρονου αρχιφύλακα Γ.Κ που υπηρετούσε στο Α.Τ Κατερίνης εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ο οποίος έχασε τη ζωή του από επιπλοκές του κορoνοϊού, υπογραμμίζοντας ότι οι αστυνομικοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της “μάχης” με συνεχείς ελέγχους σε όλο το νομό και άρα εκτεθειμένοι στον κίνδυνο.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής κάλεσε τους πολίτες να συμμορφώνονται με τα μέτρα καθώς η κατάσταση στο νομό παραμένει σοβαρή και τόνισε ότι η Αστυνομία στην Πιερία βεβαιώνει καθημερινά δεκάδες πρόστιμα τα οποία μάλιστα την έχουν αναδείξει στη δεύτερη θέση σε αριθμό ελέγχων και στην πρώτη σε βεβαίωση προστίμων στην Κεντρική Μακεδονία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected