Κατηγορίες
Αστεία Βίντεο - Διάφορα

Όλα τα λεφτά το ελεφαντάκι : Το «έπιασαν» στα πράσα να τρώει ζαχαροκάλαμο και… κρύφτηκε πίσω από μία κολόνα! (φώτο)

Ελεφαντάκι πιάστηκε στα πράσα να τρώει ζαχαροκάλαμο. Όταν οι ντόπιοι έριξαν φως πάνω του προσπάθησε να μείνει ακίνητο για να μην το… εντοπίσουν!

Περίπου 2.000 ελέφαντες ζουν στην άγρια ​​φύση στην Ταϊλάνδη και ένας από αυτούς έγινε και πρώτο θέμα μετά την αξιολάτρευτη πράξη του!

Ένα ελεφαντάκι στο Τσιάνγκ Μάι της βόρειας Ταϊλάνδης πιάστηκε στα πράσα κάνοντας ένα απαίσιο «έγκλημα». Το παιχνιδιάρικο ελεφαντάκι απ’ ότι φαίνεται έτρωγε ζαχαροκάλαμα στο χωράφι ενός αγρότη όταν τον πλησίασαν οι ντόπιοι και είδαν τι έκανε!

Όταν το ελεφαντάκι κατάλαβε ότι το «τσάκωσαν» προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από μια… κολόνα! Φυσικά το απίστευτο περιστατικό προκάλεσε το γέλιο τόσο των ντόπιων όσο και των χρηστών του διαδικτύου.

Το ελεφαντάκι προφανώς είδε το ζαχαροκάλαμο και αποφάσισε… να γλεντήσει χωρίς να περιμένει ότι θα το πιάσουν. Όταν οι ντόπιοι έριξαν φως πάνω του προσπάθησε να μείνει ακίνητο για να μην το δουν!

Η ξεκαρδιστική φωτογραφία δημοσιεύτηκε αρχικά στο Facebook στις 16 Νοεμβρίου και από τότε έχει γίνει viral με πάνω από 1.000 κοινοποιήσεις.

το βίντεο δημοσίευσε το Pronews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected