Κατηγορίες
Αστεία - Διάφορα

Το διαζύγιο έρχεται : Θα κέρδιζε 1 εκατ. ευρώ στο τζόκερ αλλά η γυναίκα του έπαιξε κρυφά άλλους αριθμούς!

Ο Τζέικομπ Σάιμον είναι ένας 32χρονος σοβατζής από το Λέστερ της Αγγλίας ο οποίος παίζει εδώ και πολλά χρόνια στο Euromillions (ένα ευρωπαϊκό «τζόκερ» που παίζεται με κοινή κλήρωση σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες) τα ίδια νούμερα σε κάθε κλήρωση, 14, 20, 27, 34, 38 και τους αντίστοιχους αριθμούς «τζοκερ» 2 και 11.

Όπως αναφέρει το tsilibet.gr, τo ίδιο πίστευε πως έκανε και στην τελευταία κλήρωση, ωστόσο διαπίστωσε στη συνέχεια πως η γυναίκα είχε επιλέξει να μην παίξει αυτά τα νούμερα αλλά έναν από τον τυχαίο συνδυασμό αριθμών που προτείνει η εταιρεία.

Τελικά το…σύμπαν συνωμότησε και οι αριθμοί του Σάιμον κληρώθηκαν όλοι εκτός από τον έναν από τους δύο αριθμούς τζόκερ. Nικητής για το ποσό ρεκόρ του τζακποτ των σχεδόν 200 εκατ. ευρώ δεν υπήρξε, όμως αν ο μύστης σοβατζής είχε παίξει τους συνηθισμένους του αριθμούς θα είχε κερδίσει περίπου 1,1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Σάιμον λέει πως δεν είδε τη συγκεκριμένη κλήρωση αλλά η φίλη του τον ενημέρωσε για την πρωτοβουλία της με ένα «ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ» και πολλά μπλα μπλα μπλα.

Λογικά μετά από αυτό, η αγάπη και ο έρωτας πήγαν περίπατο και αντικαταστάθηκαν από λόγια μίσους και ένα….τρικούβερτο διαζύγιο!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected