Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στο Europa League παρά την ήττα ο Ολυμπιακός

Η μέτρια εμφάνιση και η ήττα από την Πόρτο δεν κόστισε στον Ολυμπιακό, καθώς στο άλλο παιχνίδι η Μαρσέιγ ηττήθηκε από τη Σίτι.

Μπορεί να μένει μια πικρία καθώς η πρόκριση ήρθε με ήττα, ωστόσο το αποτέλεσμα μετράει στην προκειμένη περίπτωση και αυτό δίνει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να συνεχίσει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στους “32” του Europa League.

Οι προθέσεις των γηπεδούχων φάνηκαν από το πρώτο σφύριγμα του Γερμανού Φέλιξ Μπριχ, με πίεση στη μπάλα από την πρώτη διεκδίκηση, ένταση στις μονομαχίες και διάθεση για γρήγορη μεταφορά της μπάλας στην επίθεση. Μόλις στο 6ο λεπτό, ωστόσο, από το πρώτο κόρνερ των φιλοξενουμένων, ο Ολυμπιακός υπέπεσε σε πέναλτι από το απλωμένο χέρι του Χολέμπας. Στο ίδιο έργο θεατές. Πέναλτι – χέρι του Ραφίνια στη Μασσαλία, το ίδιο και στο Φάληρο με την Πόρτο. Αν τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα, αυτά συμβαίνουν. Με το 0-1 στην πλάτη από το 10ό λεπτό, λόγω της εύστοχης εκτέλεσης του Οτάβιο οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ.

Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για τους γηπεδούχους να πατήσουν περιοχή και μάλιστα με πολύ καλές προϋποθέσεις, αλλά το τετ α τετ του Μασούρα από την υπέροχη λόμπα του Μπουχαλάκη δεν έφερε το 1-1. Ο διεθνής κυνηγός μόνος προ του Κόστα στο 15’ έκανε άτσαλο τελείωμα και έστειλε τη μπάλα άουτ, σπαταλώντας μια σπάνια ευκαιρία για την ισοφάριση.

το φιλμ του αγώνα και βίντεο με στιγμιότυπα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ραφίνια, Σισέ, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά (35′ Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Μασούρας (46′ Ραντζέλοβιτς), Βρουσάι (73′ Σουντανί), Αραμπί (81′ Μπα).

ΠΟΡΤΟ: Ντιόγκο Κόστα, Ντιόγκο Λέιτε, Ζαϊντού, Γκρούγιτς, Εμπεμπα, Μπαρό (63′ Ουρίμπε), Ζοάο Μάριο (71′ Κορόνα), Οτάβιο (79′ Σαρ), Φελίπε Άντερσον (63′ Ντίας), Νανού, Τόνι Μαρτίνες (80′ Εβανίλσον).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected