Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Με ήττα στην Αγγλία το φινάλε της ΑΕΚ στο Europa League

Τα δύο γρήγορα γκολ της Λέστερ έριξαν τους τίτλους τέλους στο σημερινό παιχνίδι στην Αγγλία, με την ΑΕΚ να μην μπορεί να αντιδράσει στη συνέχεια. Με μία νίκη σε έξι ματς ολοκλήρωσε ο “δικέφαλος” τη φάση των ομίλων του Europa League.

Οι «κιτρινόμαυροι» για δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι ήταν άνευροι, χωρίς διάθεση κι η εικόνα τους στην άμυνα ήταν θλιβερή. Εν κατακλείδι δεν έδειξαν καμία βελτίωση κόντρα σε μια ομάδα που όποτε ήθελε ανέβαζε λίγο τον ρυθμό κι έκανε ευκαιρία.

Ειδικά ο Μπαρνς έκανε ο,τι ήθελε όλο το βράδυ από την αριστερή πλευρά, την ώρα που η ΑΕΚ έψαχνε ευκαιρία με το… κιάλι. Άλλωστε μόνο τις τελικές να δεις κάποιος (17-3 υπέρ των γηπεδούχων) καταλάβει πολλά, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν σουτ εντός εστίας. Γενικότερα, η «Ένωση» αποχαιρέτησε την Ευρώπη για φέτος, με την κακή εικόνα που μας συνήθισε στη φάση των ομίλων.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Γουόρντ, Τόμας, Έβανς, Φοφανά (82′ Μόργκαν), Τζάστιν, Ντιντί (63′ Μεντί), Τίλεμανς (82′ Τσάουντρι), Πρατ, Ουντέρ, Μπαρνς, Ιενάτσο (67′ Πέρεθ)

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Σβάρνας (56′ Σάκχοφ), Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες (81′ Γαλανόπουλος), Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (66′ Αλμπάνης), Γκαρσία (55′ Μαχαίρας), Ανσαριφάρντ (66′ Ολιβέιρα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected