Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Το πανόραμα της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας

Τα νέα για τα ελληνικά χρώματα δεν ήταν απολύτως θετικά για άλλη μια αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, αφού ο Παναθηναϊκός δέχθηκε ακόμη ένα πισωγύρισμα, σε μια ημέρα όπου επικράτησαν τα φαβορί.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κεφαλαιώσει το «διπλό» στο Μιλάνο και, αντί αυτού, δέχθηκε βαθμολογικό πισωγύρισμα με 81-69 από τη Ζαλγκίρις. Παρότι υπήρξαν θετικά του διαστήματα στον αγώνα, που μπορούσαν να τους σώσουν, οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα έκαναν κακή εμφάνιση σε γενικές γραμμές, με αποτέλεσμα άλλη μια αναίρεση μεγάλου αποτελέσματος.

Με τον Μάικ Τζέιμς να συνεχίζει σε εξαιρετική κατάσταση, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κυριάρχησε στο ντέρμπι της Μόσχας και νίκησε με 96-87 την Χίμκι. Ο Αμερικανός «σπάει» τα κοντέρ μονίμως και η «ομάδα του στρατού» βρίσκεται σε ένα πολύ καλό «φεγγάρι», με διαρκή άνοδο προς την κορυφή.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν είχε πρόβλημα να καταβάλλει τη Βιλερμπάν και να διατηρήσει την πορεία της μεταξύ των πρώτων, επικρατώντας άνετα με 76-62. Οι παίκτες του Αντρέα Τρινκιέρι έδειξαν τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο πλευρών, προχώρησαν σε άλλη μια μεστή ομαδική εμφάνιση και έδειξαν εκ νέου το λόγο, που βρίσκονται στους κορυφαίους.

Με ένα εξαιρετικό τελευταίο δεκάλεπτο, η Μπαρτσελόνα «εξουδετέρωσε» την Αρμάνι Μιλάνο και έκαμψε την αντίστασή της με 87-71. Οι Ιταλοί «μπλόκαραν» στο τέλος και οι γηπεδούχοι, με τον Καλάθη ηγέτη, δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία, με αποτέλεσμα να πάρουν το αποτέλεσμα και να μείνουν μόνοι στην κορυφή.

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής ΕΔΩ.

*με στοιχεία από το basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected