Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ένας ακόμη Έλληνας παίκτης γίνεται κάτοικος Ολλανδίας

Στην Ολλανδία βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Μπότος, ο οποίος δοκιμάστηκε από την Γκο Αχέντ Ιγκλς, ομάδα β’ κατηγορίας, έχοντας εξασφαλίσει τη σχετική άδεια από την ΑΕΚ.

Ο 19χρονος μέσος πέρασε από δοκιμή και ο προπονητής της ομάδας Κεες φαν Βόντερεν επιβεβαίωσε πως η ολλανδική ομάδα ενεργοποιεί την διαδικασία για την απόκτηση του Γιάννη Μπότου.

Όπως αναφέρει το onsports, ο άσος της ΑΕΚ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και πλέον είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία. Ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά το πιθανότερο είναι ο Μπότος να παραχωρηθεί δανεικός στην Γκο Αχέντ για ενάμιση χρόνο, έως το καλοκαίρι του 2022.

«Ο Μπότος είναι ένα παιδί με θετική αύρα τον οποίο θέλουμε. Το απέδειξε μέσα από τις προπονήσεις μαζί μας. Έρχεται από έναν μεγάλο ελληνικό σύλλογο της Ελλάδας και δοκιμάστηκε σε μια ομάδα από την Β’ κατηγορία της Ολλανδίας.

Ήθελε να μας δείξει τις δυνατότητες του και τα κατάφερε. Είναι ένας ευκίνητος ποδοσφαιριστής με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση», δήλωσε ο τεχνικός της Γκο Αχέντ στην ιστοσελίδα destentor.nl.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected