Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μίλησε η εμπειρία για τη Μπαρτσελόνα (vid)

Μπορεί φέτος να είναι η χρονιά της Σοσιεδάδ, που μετά από 13 ματς βρισκόταν στην πρώτη θέση της LaLiga, η Μπαρτσελόνα όμως πρόταξε τη βαριά φανέλα και με σκορ 2-1 μείωσε τη διαφορά από την κορυφή, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Ως πρωτοπόρος (μαζί με την Ατλέτικο αλλά και με δύο ματς παραπάνω) ταξίδεψε στη Βαρκελώνη η Σοσιεδάδ και ως τέτοια στάθηκε στο Κάμπ Νου. Οι Βάσκοι έβαλαν πολύ δύσκολα στην Μπαρτσελόνα, προηγήθηκαν στο σκορ αλλά η ομάδα του Κούμαν έφτασε στην ανατροπή πριν το ημίχρονο και πήρε τελικά τη νίκη με 2-1.

Πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ από τους «μπλαουγκράνα» που κινδύνεψαν όμως στο τέλος να δεχτούν την ισοφάριση. Μπήκε στην πεντάδα μετά από καιρό η Μπαρτσελόνα μειώνοντας στους έξι βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Αραούχο, Μινγκέθα (79′ Λενγκλέ), Άλμπα, Μπουσκέτς (67′ Αλένια), Ντε Γιονγκ, Μέσι, Γκριεζμάν (66′ Τρινκάο), Πέδρι (74′ Πιάνιτς), Μπρεθγουέιτ

Σοθιεδάδ: Ρεμίρο, Γκοροσάμπελ, Θουμπελντία, Λε Νορμάν (85′ Σανιάν), Μονρεάλ, Γκεβάρα (56′ Ναβάρο), Θουμπιμέντι, Μερίνο, Γιανουζάι (56′ λ.τ. Μπαρενετσέα), Πορτού (64′ Ιζάκ), Χοσέ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected